Go Back   Overclock3D Forums > [OC3D] Hardware & Software > New Build Advice
Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
  #1  
Old 31-05-10, 06:23 PM
slakey slakey is offline
Newbie
 
Join Date: May 2010
Posts: 19
HP Pavillion DV6700 Problem

Hey all I've owned my DV6700 for around 2 years now and over the past few months when turning on and booting up it makes 3 beep sounds, 1 long and 2 short and I just have an entire black screen, all the lights on the keyboard part are on, but the screen isn't.

I have to turn it on and off numerous times and when it finally does come on, it shows either restore (recommended) or startup normally, I've done the restore and it still happens.

I also decided to restore it back to factory settings, all was fine until I the Laptop was updated BIOS etc and then it starts having the same problem...

So was just wondering if there was any way of fixing this and also should I restore back to factory settings and not update the BIOS as it may be causing the laptop to not work properly.

Thanks in advance,

slakey

Reply With Quote
  #2  
Old 31-05-10, 09:03 PM
tinytomlogan's Avatar
tinytomlogan tinytomlogan is online now
The Guvnor
 
Join Date: Dec 2007
Location: TTL Towers
Posts: 15,303
First thing to try is the Bios fella. I had something similar and a bios update fixed it for me. Just search it out on the HP support site.
__________________

If you recommend a product LINK THE REVIEW


Get along or run along. Your choice
Reply With Quote
  #3  
Old 01-06-10, 01:30 AM
slakey slakey is offline
Newbie
 
Join Date: May 2010
Posts: 19
Right well I went into the BIOS and done the memory test to see if anything was wrong, and it came up completely fine. System restarted and the beeps were still there.

Will look into more methods tomorrow but will most likely try restoring to factory settings and then updating the BIOS one by one to find out which one it is that causes this problem.
Reply With Quote
  #4  
Old 02-06-10, 12:02 PM
slakey slakey is offline
Newbie
 
Join Date: May 2010
Posts: 19
Messed up really bad last night after I installed the first BIOS. Now yet again restoring to factory settings.

Will I be able to use my laptop okay without updating the BIOS?
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump






All times are GMT. The time now is 01:00 PM.
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.