Go Back   Overclock3D Forums > [OC3D] Hardware & Software > Storage Mediums
Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
  #1  
Old 05-03-10, 07:05 AM
thestepster's Avatar
thestepster thestepster is offline
OC3D Elite
 
Join Date: Nov 2009
Location: Scotland
Posts: 2,964
puttin my raid in a different system?

right so ive built my new folding rig and after testing ive discovered it to highly outperform my current set up overclockin wise so ive put my gpu and ram into that and i get my new cooler delivered at some point today so i can overclock it even more 3.4 was my limit cause of temps and what i was next thinkin of doing was puttin my raid set up in there to add a bit more speed and my current install of windows with everything on it cause its a total pain in the back end having to do that all over again but im not sure if that will work, both mobo's have the same raid controller ICH9R

cheers

Asus Maximus Formula > Asus P5K-E flashed with the P5K Premium Bios

__________________


Intel Core i7 @ 4ghz and rising!

Noctua NH-D14 - Samsung F3 1TB - Asus P6X58D Premium - 12GB Corsair XMS3 1600

Zotac GTX580 at 895/1790/4200 @ 1030v (1000mv stock @ 772 core) - Corsair TX850 - Corsair 700D


Reply With Quote
  #2  
Old 05-03-10, 12:57 PM
tinytomlogan's Avatar
tinytomlogan tinytomlogan is offline
The Guvnor
 
Join Date: Dec 2007
Location: TTL Towers
Posts: 15,591
Best thing to do is give it a try dude, set bios up so raid is on and try, you never know it may be ok.
__________________

If you recommend a product LINK THE REVIEW


Get along or run along. Your choice
Reply With Quote
  #3  
Old 05-03-10, 01:11 PM
thestepster's Avatar
thestepster thestepster is offline
OC3D Elite
 
Join Date: Nov 2009
Location: Scotland
Posts: 2,964
yeah i know how picky raids can be was just checkin to see if anyone had previous experience moving a raid to a new system with the same controller, im gonna get it done later still waitin on my cooler gettin delivered today, well i hope it gets delivered
__________________


Intel Core i7 @ 4ghz and rising!

Noctua NH-D14 - Samsung F3 1TB - Asus P6X58D Premium - 12GB Corsair XMS3 1600

Zotac GTX580 at 895/1790/4200 @ 1030v (1000mv stock @ 772 core) - Corsair TX850 - Corsair 700D


Reply With Quote
  #4  
Old 06-03-10, 08:13 AM
thestepster's Avatar
thestepster thestepster is offline
OC3D Elite
 
Join Date: Nov 2009
Location: Scotland
Posts: 2,964
just transferred over my raid0 to the new pc and it worked without any hassle at all booted first time
__________________


Intel Core i7 @ 4ghz and rising!

Noctua NH-D14 - Samsung F3 1TB - Asus P6X58D Premium - 12GB Corsair XMS3 1600

Zotac GTX580 at 895/1790/4200 @ 1030v (1000mv stock @ 772 core) - Corsair TX850 - Corsair 700D


Reply With Quote
  #5  
Old 06-03-10, 09:12 AM
tinytomlogan's Avatar
tinytomlogan tinytomlogan is offline
The Guvnor
 
Join Date: Dec 2007
Location: TTL Towers
Posts: 15,591
w000p w000p good news matey
__________________

If you recommend a product LINK THE REVIEW


Get along or run along. Your choice
Reply With Quote
  #6  
Old 06-03-10, 10:58 AM
cl0ck_ed cl0ck_ed is offline
OC3D Crew
 
Join Date: May 2008
Posts: 502
I think changing Raid arrays over to different mobos is fine if you have the same Raid controller chip. Such as ICH10R.
__________________
Aries 2010 Oc3D Winner







E8400@4.5Ghz 1.4v, Asus commando, HD4870 512mb @ 835/1020, 4gb ballistix @1011, 4.4.4.8, Water, avec thermochill and fuzion, Zalman 850w Braided, Yuraku 24" aou A-MVA panel,

Win 7 64bit pro

Reply With Quote
  #7  
Old 06-03-10, 11:00 AM
thestepster's Avatar
thestepster thestepster is offline
OC3D Elite
 
Join Date: Nov 2009
Location: Scotland
Posts: 2,964
its worked fine with me and it was all running away fine just installing the thermalright ultra 120 extreme with a lot of fuss! bloody cooler
__________________


Intel Core i7 @ 4ghz and rising!

Noctua NH-D14 - Samsung F3 1TB - Asus P6X58D Premium - 12GB Corsair XMS3 1600

Zotac GTX580 at 895/1790/4200 @ 1030v (1000mv stock @ 772 core) - Corsair TX850 - Corsair 700D


Reply With Quote
  #8  
Old 06-03-10, 11:25 AM
thestepster's Avatar
thestepster thestepster is offline
OC3D Elite
 
Join Date: Nov 2009
Location: Scotland
Posts: 2,964
looks like im gonna have to take out my mobo just cant get it to install when its in the case
__________________


Intel Core i7 @ 4ghz and rising!

Noctua NH-D14 - Samsung F3 1TB - Asus P6X58D Premium - 12GB Corsair XMS3 1600

Zotac GTX580 at 895/1790/4200 @ 1030v (1000mv stock @ 772 core) - Corsair TX850 - Corsair 700D


Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump






All times are GMT. The time now is 08:22 PM.
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.