Go Back   Overclock3D Forums > [OC3D] General Forums > Introductions
Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
  #1  
Old 04-02-10, 07:14 PM
jakedizzle jakedizzle is offline
Newbie
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 46
need some help

ok so i didnt really know where to put this but i am having some trouble with the site. whenever i click on anyones name to go to there profile it just says i dont have permission and when i click on the "My Profile" link on the top it also says i dont have permission. How do i fix that.

And i was trying to post a thread in the Rig gallery and after i make the thread it says i have to wait for it to get approved by an admin. How long does that usually take?

thanks for the help

i wanna get this fixed so i can show of my rig haha

Reply With Quote
  #2  
Old 04-02-10, 07:16 PM
thestepster's Avatar
thestepster thestepster is offline
OC3D Elite
 
Join Date: Nov 2009
Location: Scotland
Posts: 2,964
you cant get into profiles and your profile cause u need 15 posts, also an admin checks over ur post it usually doesnt take them long be patient
__________________


Intel Core i7 @ 4ghz and rising!

Noctua NH-D14 - Samsung F3 1TB - Asus P6X58D Premium - 12GB Corsair XMS3 1600

Zotac GTX580 at 895/1790/4200 @ 1030v (1000mv stock @ 772 core) - Corsair TX850 - Corsair 700D


Reply With Quote
  #3  
Old 04-02-10, 07:24 PM
jakedizzle jakedizzle is offline
Newbie
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 46
oh ok cool. thanks man. i figured it had something to do with posts. thanks for the help
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump






All times are GMT. The time now is 02:21 PM.
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.