Go Back   Overclock3D Forums > [OC3D] Cooling Forum > Liquid Cooling
Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
  #1  
Old 18-01-10, 07:14 PM
cutter cutter is offline
Newbie
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 31
H50 help

Hello, I,ve installed a H50 in athermaltake case black amor .I,ve tried three of the fans that i have push&pull not sure of the cfm but temps still 57c Q6700 dose the case air flow make the difference or do I need toget thecfm at the right spot .I have been looking at the HAF 932 ? said it was the best airflow case . any help would be gratefull cutter thermaltake850 psu mobod975xbxkr2 8gb corsair 649gb hd evga260

Reply With Quote
  #2  
Old 18-01-10, 07:17 PM
tinytomlogan's Avatar
tinytomlogan tinytomlogan is offline
The Guvnor
 
Join Date: Dec 2007
Location: TTL Towers
Posts: 15,340
Is that 57c load matey?
__________________

If you recommend a product LINK THE REVIEW


Get along or run along. Your choice
Reply With Quote
  #3  
Old 18-01-10, 07:22 PM
thestepster's Avatar
thestepster thestepster is offline
OC3D Elite
 
Join Date: Nov 2009
Location: Scotland
Posts: 2,964
also mate you need to pull in air from out the back of the rear fan not from inside the case
__________________


Intel Core i7 @ 4ghz and rising!

Noctua NH-D14 - Samsung F3 1TB - Asus P6X58D Premium - 12GB Corsair XMS3 1600

Zotac GTX580 at 895/1790/4200 @ 1030v (1000mv stock @ 772 core) - Corsair TX850 - Corsair 700D


Reply With Quote
  #4  
Old 18-01-10, 07:30 PM
tinytomlogan's Avatar
tinytomlogan tinytomlogan is offline
The Guvnor
 
Join Date: Dec 2007
Location: TTL Towers
Posts: 15,340
Quote:
Originally Posted by name='thestepster'
also mate you need to pull in air from out the back of the rear fan not from inside the case
Doesnt make that much difference dude. If thats 57 Load then the temps are correct.
__________________

If you recommend a product LINK THE REVIEW


Get along or run along. Your choice
Reply With Quote
  #5  
Old 18-01-10, 07:52 PM
thestepster's Avatar
thestepster thestepster is offline
OC3D Elite
 
Join Date: Nov 2009
Location: Scotland
Posts: 2,964
57 seems high if its not overclocked by quite a big when i had my 3.3ghz running prime 95 that was topping at 54
__________________


Intel Core i7 @ 4ghz and rising!

Noctua NH-D14 - Samsung F3 1TB - Asus P6X58D Premium - 12GB Corsair XMS3 1600

Zotac GTX580 at 895/1790/4200 @ 1030v (1000mv stock @ 772 core) - Corsair TX850 - Corsair 700D


Reply With Quote
  #6  
Old 18-01-10, 07:54 PM
cutter cutter is offline
Newbie
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 31
NO the 57c is at idle i must be doing something wrong
Reply With Quote
  #7  
Old 18-01-10, 07:57 PM
thestepster's Avatar
thestepster thestepster is offline
OC3D Elite
 
Join Date: Nov 2009
Location: Scotland
Posts: 2,964
make sure u have that q fan control thing disabled if you have it or any kind of fan controller cause that will throttle down the speed of the pump and might explain the high temps
__________________


Intel Core i7 @ 4ghz and rising!

Noctua NH-D14 - Samsung F3 1TB - Asus P6X58D Premium - 12GB Corsair XMS3 1600

Zotac GTX580 at 895/1790/4200 @ 1030v (1000mv stock @ 772 core) - Corsair TX850 - Corsair 700D


Reply With Quote
  #8  
Old 18-01-10, 08:01 PM
cutter cutter is offline
Newbie
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 31
Like isaid I don,t understandit Inever got over45c on the swiftteck cpu pump. I,ve beentold to try the Noctua NE-P12 in a push&poll comboalso mycase dose not have the best airflow
Reply With Quote
  #9  
Old 18-01-10, 08:04 PM
thestepster's Avatar
thestepster thestepster is offline
OC3D Elite
 
Join Date: Nov 2009
Location: Scotland
Posts: 2,964
the h50 isnt all about the best airflow as you should be gettin the air directly from the back of the case (like corsair recommends) so i think its the pump not workin to max
__________________


Intel Core i7 @ 4ghz and rising!

Noctua NH-D14 - Samsung F3 1TB - Asus P6X58D Premium - 12GB Corsair XMS3 1600

Zotac GTX580 at 895/1790/4200 @ 1030v (1000mv stock @ 772 core) - Corsair TX850 - Corsair 700D


Reply With Quote
  #10  
Old 18-01-10, 08:19 PM
cutter cutter is offline
Newbie
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 31
I have disabled the cpufan inthe bios an downloaded speed fan it showeseven higher temps I must not know what hell Iam doing, at 61 trying to be agamer call of duty 4 crisi ghost recon mass effect but,when i foundout how much fun shootingall those sob ,itried to hop up this rig Sorry but we usa should of nucked north viet.If any of youcould help this old b----ted I would appreate it
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump






All times are GMT. The time now is 10:33 PM.
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.