Go Back   Overclock3D Forums > [OC3D] General Forums > Introductions
Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
  #1  
Old 09-01-10, 06:37 PM
Charlaweyd Charlaweyd is offline
Newbie
 
Join Date: Jan 2010
Location: Belgium
Posts: 28
Hello folks :)

Hey, I'm Charlaweyd but just call me Charla

I've known these forums for quite a while but never really registered ^^

I'm very interested in computer hardware, building computers etc...

I'm from Belgium so forgive me for bad grammar and typos

That's about it I think

Reply With Quote
  #2  
Old 09-01-10, 07:24 PM
killablade killablade is offline
OC3D Elite
 
Join Date: Jan 2010
Location: Leeuwarden, FR. The Netherlands
Posts: 1,988
Hello and welcome to OC3D!

I'm sure you'll enjoy your stay here

Seems we are neighbours! I'm from the Netherlands Do you speak Dutch?
__________________
My *finished* build - KingPenguin
Reply With Quote
  #3  
Old 09-01-10, 07:24 PM
tinytomlogan's Avatar
tinytomlogan tinytomlogan is offline
The Guvnor
 
Join Date: Dec 2007
Location: TTL Towers
Posts: 15,791
Welcome dudio, glad to have you here dude
__________________

If you recommend a product LINK THE REVIEW


Get along or run along. Your choice
Reply With Quote
  #4  
Old 09-01-10, 09:54 PM
Charlaweyd Charlaweyd is offline
Newbie
 
Join Date: Jan 2010
Location: Belgium
Posts: 28
Quote:
Originally Posted by name='killablade'
Hello and welcome to OC3D!

I'm sure you'll enjoy your stay here

Seems we are neighbours! I'm from the Netherlands Do you speak Dutch?
Ja, ik ben een Vlaming, geen Waal ;P
Reply With Quote
  #5  
Old 09-01-10, 10:02 PM
killablade killablade is offline
OC3D Elite
 
Join Date: Jan 2010
Location: Leeuwarden, FR. The Netherlands
Posts: 1,988
Mooizo, ik kan geen frans xD

Good to see another person who speaks Dutch xD
__________________
My *finished* build - KingPenguin
Reply With Quote
  #6  
Old 09-01-10, 10:18 PM
Charlaweyd Charlaweyd is offline
Newbie
 
Join Date: Jan 2010
Location: Belgium
Posts: 28
Hehe :P

Bad day for me today though, Something is wrong with my other computer. It doesn't boot anymore. It doesn't give me the beep signal and the screen gets no signal =/

I had a beep error the day before, I wanted to check it out today and when I tried to start it, it just started but didn't boot anything...
Reply With Quote
  #7  
Old 09-01-10, 10:30 PM
killablade killablade is offline
OC3D Elite
 
Join Date: Jan 2010
Location: Leeuwarden, FR. The Netherlands
Posts: 1,988
Try resetting the BIOS by removing the battery for 30 seconds
__________________
My *finished* build - KingPenguin
Reply With Quote
  #8  
Old 10-01-10, 12:27 AM
Charlaweyd Charlaweyd is offline
Newbie
 
Join Date: Jan 2010
Location: Belgium
Posts: 28
I'm gonna look over the computer first but I think I'll do that
Reply With Quote
  #9  
Old 10-01-10, 10:00 AM
VonBlade's Avatar
VonBlade VonBlade is offline
OC3D Elite
 
Join Date: Jan 2009
Location: Behind a keyboard
Posts: 1,132
Hello and Welcome
Reply With Quote
  #10  
Old 14-02-10, 10:49 AM
|Classified |Classified is offline
Member
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 112
Quote:
Originally Posted by name='Charlaweyd'
Ja, ik ben een Vlaming, geen Waal ;P
So friendly speaking of our fellow 'Belgians' ^^?
__________________
[SIGPIC][/SIGPIC]
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump






All times are GMT. The time now is 10:18 AM.
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.