Go Back   Overclock3D Forums > [OC3D] Hardware & Software > Software Section > Games
Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
  #1  
Old 29-11-09, 04:02 PM
Antnorwe Antnorwe is offline
Newbie
 
Join Date: Nov 2009
Posts: 21
MW2 Spec Ops Error

Hai Guiz

I have a problem when i try to play the Suspension mission of the Alpha segment of the Spec Ops mini-games. It loads only so much and then crashes with an error 'could not load image hud_g36c_mp'

Has anyone else encountered this problem and if so, how can I go about fixing it?

Thanks

Reply With Quote
  #2  
Old 29-11-09, 04:17 PM
monkey7 monkey7 is offline
OC3D Elite
 
Join Date: Jun 2008
Posts: 2,085
G36C? That's a CoD4 weapon. The g36c isn't even in mw2 is it?

Suspension loads fine here. The first thing to try would be a reinstall.
__________________






Reply With Quote
  #3  
Old 29-11-09, 06:54 PM
Antnorwe Antnorwe is offline
Newbie
 
Join Date: Nov 2009
Posts: 21
That's what I thought at first, so I did and it still doesn't work. Maybe a corrupt installation file?
Reply With Quote
  #4  
Old 30-11-09, 01:03 AM
Nosmokingbandit Nosmokingbandit is offline
Newbie
 
Join Date: Nov 2009
Posts: 1
I had this same problem and fixed it by making a copy of another gun's image and naming it hud_g36c_m.iwi

This would be found in the Modern Warfare 2/Main/Images folder. I copied the hud_aa12.iwi to my desktop, renamed it, then dropped it back in the folder. It worked perfectly.
Reply With Quote
  #5  
Old 30-11-09, 09:42 AM
Antnorwe Antnorwe is offline
Newbie
 
Join Date: Nov 2009
Posts: 21
Ah that sounds like it might work. I'll try that. Thanks very much XD
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump






All times are GMT. The time now is 05:46 AM.
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.