Go Back   Overclock3D Forums > [OC3D] General Forums > OC3D Reviews & Videos
Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
  #1  
Old 05-10-09, 08:25 PM
Luigi Luigi is offline
OC3D Elite
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 2,499
OC3D Review: AC Ryan PLAYON!HD

Have an extensive media library saved up on your network? Need a way of viewing it on your TV? Could the PLAYON! be the answer to all your prayers?



Read the full review here.

__________________
Luigi

-----------

Project: Flat Pack - Coming soon
Reply With Quote
  #2  
Old 08-10-09, 11:37 AM
Bungral Bungral is offline
OC3D Elite
 
Join Date: May 2007
Posts: 4,385
Nice review mate... Interesting product.

Quick question.. How long did it take the device to boot into a usable state?

Maybe a tiny little bit dear, but not by much. Still think I'd prefer to build my own HTPC as you can gear it up to exactly what you need.
__________________
CPU: Intel Core i5 2500K @ 4700mhz - 47 x 100MHz Mobo: MSI P67A GD65 GPU: EVGA GTX 570 RAM: 2 x 4GB Mushkin LV 1.35v 1600MHz DDR3 HDD: 3 x 1TB Samsung Spinpoint F3's Case: CoolerMaster ATCS 840 - Custom House of Kolor paint job. PSU: Corsair HX750 Cooling: Custom WC - XSPC Delta V3, PA120.3, DDC Ultra with XSPC Res Top, 3/8" XSPC UV Green Tubing over 1/2" Barbs OS: Windows 7 Enterprise Edition 64-Bit
Reply With Quote
  #3  
Old 09-10-09, 04:34 PM
Luigi Luigi is offline
OC3D Elite
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 2,499
Quote:
Originally Posted by name='Bungral'
Nice review mate... Interesting product.

Quick question.. How long did it take the device to boot into a usable state?

Maybe a tiny little bit dear, but not by much. Still think I'd prefer to build my own HTPC as you can gear it up to exactly what you need.
The drive turned on pretty quick, you're probably looking at about 6 seconds or so?

I totally agree, I'd also prefer to build my own HTPC, but even just the case could cost more than the Playon...
__________________
Luigi

-----------

Project: Flat Pack - Coming soon
Reply With Quote
  #4  
Old 11-10-09, 12:01 PM
Maverick1dj Maverick1dj is offline
Newbie
 
Join Date: Apr 2008
Posts: 74
Was recently thinking of getting the Western Digital TV HD 1080P Media Player, tho this has now made me think twice.

Would i be right in assuming you can upgrade the HDD in the Playon to say 1/2TB and load movies onto it, so in effect have your entire media library on your Playon?

Have you used the WD TV HD, any thoughts?
Reply With Quote
  #5  
Old 11-10-09, 04:32 PM
Luigi Luigi is offline
OC3D Elite
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 2,499
Quote:
Originally Posted by name='Maverick1dj'
Was recently thinking of getting the Western Digital TV HD 1080P Media Player, tho this has now made me think twice.

Would i be right in assuming you can upgrade the HDD in the Playon to say 1/2TB and load movies onto it, so in effect have your entire media library on your Playon?

Have you used the WD TV HD, any thoughts?
Not really used/looked at the WD TV HD, so Im afraid I can't really offer any advice there.

You'll need to buy a hard drive to get the Playon! Working, but the size of that hard drive is upto you, so you could use a 1tb and put all your media on it no problems.
__________________
Luigi

-----------

Project: Flat Pack - Coming soon
Reply With Quote
  #6  
Old 11-10-09, 05:23 PM
VonBlade's Avatar
VonBlade VonBlade is offline
OC3D Elite
 
Join Date: Jan 2009
Location: Behind a keyboard
Posts: 1,140
Quote:
Originally Posted by name='Luigi'
so you could use a 1tb and put all your media on it no problems.
You obviously don't know how much media I have
Reply With Quote
  #7  
Old 11-10-09, 09:05 PM
w3bbo w3bbo is offline
OC3D Elite
 
Join Date: Jan 2008
Location: High Peak
Posts: 1,124
Send a message via MSN to w3bbo
Media? :awhip:

Reply With Quote
  #8  
Old 12-10-09, 05:10 PM
Rastalovich's Avatar
Rastalovich Rastalovich is offline
OC3D Elite
 
Join Date: Aug 2006
Location: Testing hardware somewhere
Posts: 11,419
Great review.

I think it's a great piece of kit for the price - not just for the sake of saying it, but if it has both the upgrading possiblilities, does stuff over a network.

A next revision of this could be very impressive.

I'd be picky and expect a slot loaded bluray to be in the top of it - but it certainly has alot more ticks than crosses that some similar boxes have had.

As far as it slowing down, I got Vista64 Media Center on a c2d 3ghz/4g/9400GT pc and it suffers the same fate when it's starting up. As soon as it knows where everything is, it's a bit quicker. 5000 albums and it struggles with the listings.
__________________


Reply With Quote
  #9  
Old 15-10-09, 04:27 PM
digitalera digitalera is offline
Newbie
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 1
its a good little box - firmware updates coming soon include a lot of new toys as well.
Reply With Quote
  #10  
Old 17-10-09, 03:23 PM
Maverick1dj Maverick1dj is offline
Newbie
 
Join Date: Apr 2008
Posts: 74
Quote:
Originally Posted by name='Luigi'
Not really used/looked at the WD TV HD, so Im afraid I can't really offer any advice there.

You'll need to buy a hard drive to get the Playon! Working, but the size of that hard drive is upto you, so you could use a 1tb and put all your media on it no problems.
Sorry been away for a week,

So let me get this straight, buy the AC Ryan Playon!, a 1TB HDD, add media to the HDD then install it into the Playon, all done and dusted, my entire media library on the AC Playon! ???
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump






All times are GMT. The time now is 10:20 PM.
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.