Go Back   Overclock3D Forums > [OC3D] Hardware & Software > New Build Advice
Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
  #1  
Old 15-04-09, 09:42 PM
mrapoc mrapoc is offline
OC3D Elite
 
Join Date: Jul 2006
Location: Shropshire
Posts: 5,669
Battle of the old graphics..

Ok

So i have a pentium 2 to "upgrade"

mcman gave me a SIS PCI 6326 card...now installed but there is tearing down the side of the screen when scrolling - 8mb onboard

I have a intel i740 which is surprisingly AGP but i have no idea on specs or even if it will work on XP

I was thinking an agp would be a waste on such a specced system tho (128 + 64mb sdram lol)

Shall i try to install the agp one in hope the tearing goes/the best performance possible for such a system..or would it be bottlenecked to the point its worthless

__________________
Reply With Quote
  #2  
Old 16-04-09, 09:55 AM
themcman1 themcman1 is offline
Advanced Member
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 427
Quote:
Originally Posted by name='mrapoc'
Ok

So i have a pentium 2 to "upgrade"

mcman gave me a SIS PCI 6326 card...now installed but there is tearing down the side of the screen when scrolling - 8mb onboard
Is there?

Worked when I last plugged it in.
Reply With Quote
  #3  
Old 16-04-09, 10:24 AM
mrapoc mrapoc is offline
OC3D Elite
 
Join Date: Jul 2006
Location: Shropshire
Posts: 5,669
Well it might be the pci slot or anything

Had trouble finding the driver so perhaps that was it

Did it work for you when you installed a full XP (as in did it auto detect it?) cause i had to do it a different way

Well i got the agp one working and all is fine =]
__________________
Reply With Quote
  #4  
Old 16-04-09, 10:37 AM
themcman1 themcman1 is offline
Advanced Member
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 427
Quote:
Originally Posted by name='mrapoc'
Well it might be the pci slot or anything

Had trouble finding the driver so perhaps that was it

Did it work for you when you installed a full XP (as in did it auto detect it?) cause i had to do it a different way

Well i got the agp one working and all is fine =]
Yer it auto detected it.
Reply With Quote
  #5  
Old 16-04-09, 11:00 AM
mrapoc mrapoc is offline
OC3D Elite
 
Join Date: Jul 2006
Location: Shropshire
Posts: 5,669
Possibly down to me using tinyxp then

no worries all is sorted
__________________
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump






All times are GMT. The time now is 11:30 PM.
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.