Go Back   Overclock3D Forums > [OC3D] Processors & Platforms > Mainboard & CPU
Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
  #1  
Old 08-04-09, 10:04 PM
540dude 540dude is offline
Newbie
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 53
Computer broken?

Whenever I type something into a search engine and try to click on the site it gives, it does a bunch of crazy stuff and takes me to some random website. wtf is wrong with my computer?

I also can't install updates... it's giving me error code 80244019 I'm about to throw it out the window

Reply With Quote
  #2  
Old 08-04-09, 10:10 PM
PeterStoba PeterStoba is offline
OC3D Elite
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 1,190
Do you have an exmaple of this "crazy stuff" please? Print screen or link to see if we can re create it?

As for the error code, a quick google shows its a network connection error, I'll look more for you in a while.
__________________
Silverstone SG05B | i3 530 | Scythe Shuriken | DFI LanParty MI P55-T36 | 4GB Kingston HyperX 1333Mhz | XFX 5450 512MB | Samsung SN-T083C | Intel X25-V 40GB | Samsung F1 1TB

LGW2452TX-PF | Logitech G9 | Logitech G15 | Logitech Z5500

Reply With Quote
  #3  
Old 08-04-09, 11:45 PM
540dude 540dude is offline
Newbie
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 53
Quote:
Originally Posted by name='PeterStoba'
Do you have an exmaple of this "crazy stuff" please? Print screen or link to see if we can re create it?

As for the error code, a quick google shows its a network connection error, I'll look more for you in a while.
ok... i'll type in overclock 3d in yahoo, then click on the overclock3d.net link and this will come up. http://img12.imageshack.us/img12/6856/25749931.jpg here's another try... http://img9.imageshack.us/img9/6725/asdfgot.jpg my URL will change 2-5 different times before stopping on 1.

A bit odd...

I scanned with AVG and some type of anti spyware
Reply With Quote
  #4  
Old 09-04-09, 12:02 AM
Ging3r Ging3r is offline
Advanced Member
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 257
I would go for Virus/Spyware.

AVG isnt the best, also, for spyware, go get Spybot S&D
Reply With Quote
  #5  
Old 09-04-09, 09:37 AM
nepas's Avatar
nepas nepas is offline
OC3D Elite
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 2,670
I use this as Spybot gets on my nerves

http://www.malwarebytes.org/
__________________
reserved,this space will host my BC2 sig,once I learn to shoot,err scratch that,when I learn to stop getting shot
Reply With Quote
  #6  
Old 09-04-09, 01:03 PM
mayhem mayhem is offline
OC3D Elite
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 2,285
Allso empty your temp files and you cookies and any thing else like that to. With modern day spy ware as well they tend to hit the restore bin. so lose the system restore after you find any or if you find any that way they cannot have a place to hide.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump






All times are GMT. The time now is 09:17 PM.
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.