Go Back   Overclock3D Forums > [OC3D] Graphics & Displays > Graphics Cards
Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
  #1  
Old 23-10-08, 03:22 PM
aiva114 aiva114 is offline
Member
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 126
need major help

hi guys

yesterday I received Farcry2 and wen I installed it it sad I have to update my VGA drivers. But I can't install them (178.13 / 178.24).this is what I get to see at the end of installation wizard (178.13)

it's saying that my System has not been modified. Repeat the installation later again to install this program.

when i try to install 178.24 drivers that I download from NVIDIA site I get to see this it sits there for 2min or longer then at the and I see this

I even tried on freshly installed vista x64. And I still get the same result.

so plz some1 help me!!!:bow::bow:

__________________


So ho has slower INTERNET ???



My steam : icemanltu
Reply With Quote
  #2  
Old 23-10-08, 03:41 PM
PV5150 PV5150 is offline
OC3D Elite
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 9,934
Have you installed Vista SP1? If not, do so and then try installing the driver
__________________
Quote:
Originally Posted by name='Jim'
"Jonathan 'Fatal1ty' Wendel may be 12-time world gaming champ, but how does he cope inside a 50c hot box sucking on a heavy load?":rocker::rocker:
Reply With Quote
  #3  
Old 23-10-08, 03:52 PM
aiva114 aiva114 is offline
Member
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 126
Quote:
Originally Posted by name='PV5150'
Have you installed Vista SP1? If not, do so and then try installing the driver
yes i had installed SP1 but now few min ago vista installed 178.24 drivers by it self and I have no clue how it did that and were the problem came from

wen yesterday and today it tried to do that like 5 times
__________________


So ho has slower INTERNET ???



My steam : icemanltu
Reply With Quote
  #4  
Old 24-10-08, 06:57 PM
General_Chris General_Chris is offline
Advanced Member
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 376
iam on vista and it does the exact same for me auto installing drivers for my 9600 gt also 178.24 iam on a integrated vista from this month with all updates included that also can do it btw : ik ben ook nederlands :P
__________________
MoBo - MSI P55-GD65

CPU - Intel Core i5 760 @ 4.0 ghz @ 1.36

GPU - NVIDIA GeForce GTX 570 Twin Frozr II

Memory - 8GB Corsair Vengeance LP DDR3-1600

Sound Card - Club3D Theatron Agrippa DTS 7.1

Headphones/Speakers - M-Audio Studiophile AV-40's

HS/Fan - Noctua NH-D14

HDD - OCZ Vertex 3 120GB

OS - Windows 7 Ultimate 64-bit

PSU - Corsair HX750W

Case - Corsair 600T

Mouse - Logitech G9x Gaming Mouse

Keyboard - Logitech G510 Gaming Keyboard

Monitor:Samsung SyncMaster 2333HD






Reply With Quote
  #5  
Old 24-10-08, 08:26 PM
aiva114 aiva114 is offline
Member
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 126
ya this problem has my fend now to hes on vista home prem x86.

ho know's why it this hapening because I always have this problem after 1 year with new vga card.

oooooo nederlan oooooo nederlaaaaand
__________________


So ho has slower INTERNET ???



My steam : icemanltu
Reply With Quote
  #6  
Old 24-10-08, 08:38 PM
°TheMadDutchDude° °TheMadDutchDude° is offline
member
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 840
How strange, I am using Vista HP x32 and I got 178.24 installed, no problems at all. Far Cry2 runs like a dream on my 9600GT and all on high

I don't understand, maybe try an older version of the software to see if it will install or a newer version?
Reply With Quote
  #7  
Old 25-10-08, 11:31 AM
Rastalovich's Avatar
Rastalovich Rastalovich is offline
OC3D Elite
 
Join Date: Aug 2006
Location: Testing hardware somewhere
Posts: 11,419
How bizarre. It could be that although the bump of the revision is higher, the driver components for ur card dont require updating.

Hasn't 180 gone live ?

(I usually ignore when a "game" says I need new drivers)
__________________


Reply With Quote
  #8  
Old 25-10-08, 09:03 PM
aiva114 aiva114 is offline
Member
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 126
Quote:
Originally Posted by name='°TheMadDutchDude°'
How strange, I am using Vista HP x32 and I got 178.24 installed, no problems at all. Far Cry2 runs like a dream on my 9600GT and all on high

I don't understand, maybe try an older version of the software to see if it will install or a newer version?
I can install the drivers before 178.13 drivers without the problem.

and YEAS FC2 runs with 178.24 drivers really, good better then on 177 drivers

ps 180 drivers are still in beta they are now on 180.20 or .24
__________________


So ho has slower INTERNET ???



My steam : icemanltu
Reply With Quote
  #9  
Old 25-10-08, 09:04 PM
General_Chris General_Chris is offline
Advanced Member
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 376
using the 180.43 drivers now on FC2 all settings high and i get above 25-35 fps yay
__________________
MoBo - MSI P55-GD65

CPU - Intel Core i5 760 @ 4.0 ghz @ 1.36

GPU - NVIDIA GeForce GTX 570 Twin Frozr II

Memory - 8GB Corsair Vengeance LP DDR3-1600

Sound Card - Club3D Theatron Agrippa DTS 7.1

Headphones/Speakers - M-Audio Studiophile AV-40's

HS/Fan - Noctua NH-D14

HDD - OCZ Vertex 3 120GB

OS - Windows 7 Ultimate 64-bit

PSU - Corsair HX750W

Case - Corsair 600T

Mouse - Logitech G9x Gaming Mouse

Keyboard - Logitech G510 Gaming Keyboard

Monitor:Samsung SyncMaster 2333HD






Reply With Quote
  #10  
Old 26-10-08, 11:29 AM
aiva114 aiva114 is offline
Member
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 126
Quote:
Originally Posted by name='General_Chris'
using the 180.43 drivers now on FC2 all settings high and i get above 25-35 fps yay
what's the console command for fps on FC2??
__________________


So ho has slower INTERNET ???



My steam : icemanltu
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump






All times are GMT. The time now is 09:36 PM.
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.