Go Back   Overclock3D Forums > [OC3D] General Forums > OC3D News
Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
  #1  
Old 23-07-05, 12:37 AM
Joe Joe is offline
OC3D Elite
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 2,592
24 Meg Consumer Broadband headed for the UK

w00t finally the UK catches up with the rest of europe in the broadband speed stakes thans to a company called BE we [UK] gong to provide us with 24 MEG Broadband

sign up and you will be given the option to purchase when its available in ur area

www.bethere.co.uk

__________________
Quote:
I got 600 TFLOPS out a potato that i put in a Soc 775 mobo , proof? -- here is a picture of a piece of lint , surley that will suffice
OC3D ScreenSavers ::
|Available Here|

Got an Ipod? :: |Check This Out|


Isabelle Loves OC3D :: |THIS MUCH|





Reply With Quote
  #2  
Old 23-07-05, 01:26 AM
FragTek's Avatar
FragTek FragTek is offline
OC3D Elite
 
Join Date: Mar 2005
Location: Stafford, VA USA
Posts: 15,931
Send a message via AIM to FragTek Send a message via MSN to FragTek Send a message via Yahoo to FragTek
i wish we had some shit like that :*( We're stuck with 3.5mb shit...
__________________
Reply With Quote
  #3  
Old 23-07-05, 02:21 AM
NickS NickS is offline
OC3D Elite
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 5,430
I have 5Mbit.
__________________
Laptop

Sony VAIO CS110E 14.1" :: Core 2 Duo T5800

3GB DDR2-800 :: 250GB HDD :: Intel Media Accelerator

HTPC

Gateway GT4024 :: Intel Pentium D 805 :: 1GB DDR2-667

700GB of Storage :: ATi Xpess200 :: Sharp AQUOS 32" 720p





Reply With Quote
  #4  
Old 23-07-05, 02:33 AM
FragTek's Avatar
FragTek FragTek is offline
OC3D Elite
 
Join Date: Mar 2005
Location: Stafford, VA USA
Posts: 15,931
Send a message via AIM to FragTek Send a message via MSN to FragTek Send a message via Yahoo to FragTek
Quote:
Originally Posted by name='NickS_'
I have 5Mbit.
Yeah so do I but I only get 500+k down once in a blue moon from a godlike server. It's 350 consistantly.
__________________
Reply With Quote
  #5  
Old 23-07-05, 02:43 AM
FragTek's Avatar
FragTek FragTek is offline
OC3D Elite
 
Join Date: Mar 2005
Location: Stafford, VA USA
Posts: 15,931
Send a message via AIM to FragTek Send a message via MSN to FragTek Send a message via Yahoo to FragTek
And speed tests all show about 4-4.5mbit...
__________________
Reply With Quote
  #6  
Old 23-07-05, 03:05 AM
NickS NickS is offline
OC3D Elite
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 5,430


thats bad for me i usually pull 5.1 mbit, but, oh well. my dl/s are usually 620 KB/S solid.
Reply With Quote
  #7  
Old 23-07-05, 07:26 AM
enVias enVias is offline
OC3D Elite
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 2,923
I already have 24mb
__________________
Reply With Quote
  #8  
Old 23-07-05, 08:52 AM
FarFarAway FarFarAway is offline
Newbie
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 0
w00tage.

I've added myself to the waiting list. Hope I can afford it....
Reply With Quote
  #9  
Old 23-07-05, 09:10 AM
enVias enVias is offline
OC3D Elite
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 2,923
Quote:
Originally Posted by kempez815
w00tage.

I've added myself to the waiting list. Hope I can afford it....
Well here it's cheaper than ADSL so you should be able to afford it
__________________
Reply With Quote
  #10  
Old 23-07-05, 09:14 AM
balilu balilu is offline
OC3D Crew
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 768
Quote:
Originally Posted by name='FragTek'
i wish we had some shit like that :*( We're stuck with 3.5mb shit...
youre saying that's shit??? the best internet we have here which is directed to business is 2mb which only one company offers. most people have a 256k ( like me ) and maybe 1mb. some people still have 56k dial up
__________________
Join on the best overclocking and modding forum

Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump






All times are GMT. The time now is 07:39 AM.
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.