Go Back   Overclock3D Forums > [OC3D] General Forums > OC3D News
Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
  #1  
Old 27-05-05, 03:18 PM
Joe Joe is offline
OC3D Elite
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 2,592
Microsoft Offer FREE Win X64Upgrades

What did bill realise he was the richest guy on the planet and could be nice to his customers or is he just lookin for beta testers to iron out bugs <i think this is why>

Quote:
In order to be eligible to receive Windows XP Professional x64 Edition, your computer must have been ordered or built between March 31, 2003 and July 31, 2005 and must contian an x64 processor. You must also have a Retail (Full Packaged Product), System Builder, or OEM version of Microsoft Windows® XP Pro (32-bit) to exchange.



Windows XP Professional and Windows XP Professional Reduced Media Edition are eligible for the license exchange.

http://www.microsoft.com/windowsxp/6...e/default.mspx

http://arstechnica.com/journals/micr.../2005/5/26/405

__________________
Quote:
I got 600 TFLOPS out a potato that i put in a Soc 775 mobo , proof? -- here is a picture of a piece of lint , surley that will suffice
OC3D ScreenSavers ::
|Available Here|

Got an Ipod? :: |Check This Out|


Isabelle Loves OC3D :: |THIS MUCH|





Reply With Quote
  #2  
Old 27-05-05, 03:23 PM
enVias enVias is offline
OC3D Elite
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 2,923
I don't think it's to get people to 'iron out bugs', It's because he's decided to make your Windows XP 32-bit version not work and laugh at people who don't take notice of that and then try to activate their 32-bit version after they couldn't find drivers for 64-bit
__________________
Reply With Quote
  #3  
Old 27-05-05, 03:30 PM
Dav0s Dav0s is offline
OC3D Elite
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 7,983
rofl ^^^ that seems like the right idea

or maybe it is to convince people to buy their windows xp legally, knwoing that they get a free upgrade to x64 aswell.
__________________
Reply With Quote
  #4  
Old 27-05-05, 03:37 PM
FragTek's Avatar
FragTek FragTek is offline
OC3D Elite
 
Join Date: Mar 2005
Location: Stafford, VA USA
Posts: 15,931
Send a message via AIM to FragTek Send a message via MSN to FragTek Send a message via Yahoo to FragTek
I'm gonna do it
__________________
Reply With Quote
  #5  
Old 27-05-05, 03:41 PM
FarFarAway FarFarAway is offline
Newbie
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 0
Quote:
Originally Posted by name='FragTek'
I'm gonna do it
I'm gonna do it too. Not right now tho!
Reply With Quote
  #6  
Old 27-05-05, 03:44 PM
FragTek's Avatar
FragTek FragTek is offline
OC3D Elite
 
Join Date: Mar 2005
Location: Stafford, VA USA
Posts: 15,931
Send a message via AIM to FragTek Send a message via MSN to FragTek Send a message via Yahoo to FragTek
Quote:
Originally Posted by name='kempez815'
I'm gonna do it too. Not right now tho!
Me either, i gotta get home b4 I can do it.
__________________
Reply With Quote
  #7  
Old 27-05-05, 05:40 PM
JN JN is offline
OC3D Elite
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 13,678
I would do it, but i lost my product key on my copy of XP
Reply With Quote
  #8  
Old 27-05-05, 06:56 PM
FragTek's Avatar
FragTek FragTek is offline
OC3D Elite
 
Join Date: Mar 2005
Location: Stafford, VA USA
Posts: 15,931
Send a message via AIM to FragTek Send a message via MSN to FragTek Send a message via Yahoo to FragTek
Wirelessly posted (Nextel - Motorola i860: MOT-A-1C/00.06 UP.Browser/7.0.0.2.257 (GUI) MMP/2.0 UP.Link/5.1.2.12)

Quote:
Originally Posted by name='XMS'
I would do it, but i lost my product key on my copy of XP
Ehhh... Its logged by windows, lol. Go to ur cp and open up the system panel, it gives it to u on the first tab. youre welcome jimbo.
__________________
Reply With Quote
  #9  
Old 27-05-05, 07:51 PM
JN JN is offline
OC3D Elite
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 13,678
Quote:
Originally Posted by FragTek
Wirelessly posted (Nextel - Motorola i860: MOT-A-1C/00.06 UP.Browser/7.0.0.2.257 (GUI) MMP/2.0 UP.Link/5.1.2.12)

Ehhh... Its logged by windows, lol. Go to ur cp and open up the system panel, it gives it to u on the first tab. youre welcome jimbo.
Ive got Win2k3 installed tho....
Reply With Quote
  #10  
Old 27-05-05, 09:45 PM
FragTek's Avatar
FragTek FragTek is offline
OC3D Elite
 
Join Date: Mar 2005
Location: Stafford, VA USA
Posts: 15,931
Send a message via AIM to FragTek Send a message via MSN to FragTek Send a message via Yahoo to FragTek
Quote:
Originally Posted by name='XMS'
Ive got Win2k3 installed tho....
Make a tiny partition, install windows, dont do any updates, just go in and write down the number, then format the partition and delete it. Easy enough to get yourself a legal copy of x64
__________________
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump






All times are GMT. The time now is 09:58 PM.
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.