Go Back   Overclock3D Forums > [OC3D] Hardware & Software > New Build Advice
Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
  #1  
Old 09-08-07, 09:40 AM
Barnie Barnie is offline
Newbie
 
Join Date: Aug 2007
Posts: 6
ICY BOX IB-MP301 issues

ok im having issues with my icy box

i bought this along with a 160GB IBM-Hitachi Deskstar IDE 8MB, i managed to format it up to 32 gig for now but problem is i can now drag and drop files when attached via usb but i have no menu when plugged into screen neither can i play audio tracks through it

i just get a icybox logo on the screen which occasionally flashes to another screen with 2 boxes for a split second and then back again

any ideas

Reply With Quote
  #2  
Old 09-08-07, 09:45 AM
JN JN is offline
OC3D Elite
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 13,678
Quote:
Originally Posted by name='Barnie'
ok im having issues with my icy box

i bought this along with a 160GB IBM-Hitachi Deskstar IDE 8MB, i managed to format it up to 32 gig for now but problem is i can now drag and drop files when attached via usb but i have no menu when plugged into screen neither can i play audio tracks through it

i just get a icybox logo on the screen which occasionally flashes to another screen with 2 boxes for a split second and then back again

any ideas
Hi Barnie, as I mentioned in your other thread, the best place to put this question is here: http://forum.overclock3d.net/forumdisplay.php?f=148

However, make sure that you TOTALLY remove the USB lead from the Icy Box when attempting playback. It wont work otherwise.
Reply With Quote
  #3  
Old 09-08-07, 09:52 AM
Barnie Barnie is offline
Newbie
 
Join Date: Aug 2007
Posts: 6
i have to admit raidsonic are damn quick with there replies

i didnt use fat32 to format but ntfs or something like that

use is taken totally out so dont know if the fat32 format will change things

and how did you get around the 32gig problem, im not totally sure on the dos format system you linked from raidsonic

many thanks for the help

out of date frustrated member

barrie
Reply With Quote
  #4  
Old 09-08-07, 10:16 AM
JN JN is offline
OC3D Elite
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 13,678
Quote:
Originally Posted by name='Barnie'
i have to admit raidsonic are damn quick with there replies

i didnt use fat32 to format but ntfs or something like that

use is taken totally out so dont know if the fat32 format will change things

and how did you get around the 32gig problem, im not totally sure on the dos format system you linked from raidsonic

many thanks for the help

out of date frustrated member

barrie
Hi Barrie, It needs to be FAT32 as the device cant read any other file systems. Try formatting to 32GB on FAT32 first and see if you can get the device working. Then maybe contact Raidsonic on how to use that DOS tool as I cant remember for the life of me
Reply With Quote
  #5  
Old 09-08-07, 02:48 PM
Barnie Barnie is offline
Newbie
 
Join Date: Aug 2007
Posts: 6
all working now cheers

downside now i have is working out which video formats i can use, ive used a few to which i thought were correct but it wont read the formats

other than that ill add to the review in a few days to give some extra info on what i thought
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump






All times are GMT. The time now is 06:59 PM.
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.