Go Back   Overclock3D Forums > [OC3D] Hardware & Software > Cases & Power
Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
  #1  
Old 28-05-07, 10:23 PM
Pat123 Pat123 is offline
OC3D Elite
 
Join Date: Apr 2007
Location: Newcastle-upon-Tyne (Uni), Darlington (Home)
Posts: 1,767
Gigabyte Aurora

Hey quick question, anyone know if this will fit an 8800GTX ?

Regards

Pat

__________________
Reply With Quote
  #2  
Old 29-05-07, 12:28 AM
FghtinIrshNvrDie FghtinIrshNvrDie is offline
Newbie
 
Join Date: May 2007
Posts: 87
If you move the bottom cage, there will be room for sure.

I have a gigabyte triton case, and there's over 1 foot of space between the back of the case and the cages. I'm willing to bet there is room. Take a ruler and make sure you have 10 5/8" of space.

Ryan
Reply With Quote
  #3  
Old 29-05-07, 12:55 AM
darkorb darkorb is offline
OC3D Elite
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 1,220
Oh pat, if u wana sell ur card, PP Mg would prolly be interested
__________________
Intel Q6600 (Stock for now)

Scythe Infinity

XFX 680i LT

OCZ 2 x 2GB Platinum DDR2 800

EVGA 8800GTS 640MB

Ultra Aluminus

Mushkin 650watt SLI

Seagate 500gb

Seagate 250gb

DVD Rom/Burner
Reply With Quote
  #4  
Old 29-05-07, 01:10 AM
FragTek's Avatar
FragTek FragTek is offline
OC3D Elite
 
Join Date: Mar 2005
Location: Stafford, VA USA
Posts: 15,931
Send a message via AIM to FragTek Send a message via MSN to FragTek Send a message via Yahoo to FragTek
It fits
__________________
Reply With Quote
  #5  
Old 29-05-07, 09:08 AM
Pat123 Pat123 is offline
OC3D Elite
 
Join Date: Apr 2007
Location: Newcastle-upon-Tyne (Uni), Darlington (Home)
Posts: 1,767
Yeh i tried asking him lol, hes saving up for a monitor.. Ill ask him again in a couple of months maybe a month. ok ill have to try moving the cage. ill most likely be getting a 8800GTS anyway.. Thanks guys.
__________________
Reply With Quote
  #6  
Old 27-06-07, 06:13 PM
Pat123 Pat123 is offline
OC3D Elite
 
Join Date: Apr 2007
Location: Newcastle-upon-Tyne (Uni), Darlington (Home)
Posts: 1,767
How long is the 8800GTX? and the 8800GTS? i have around 10" of room in my case..
__________________
Reply With Quote
  #7  
Old 27-06-07, 07:01 PM
ali_james ali_james is offline
OC3D Crew
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 516
For the GTX: "Dimensions: 270x100x32mm (the last figure is the maximum thickness of a video card)."

Second bottom post on here..

http://forums.whirlpool.net.au/forum...fm/632560.html

Erm.. it's pretty massive

For the GTS: "Dimensions: 220×100×33 mm (the last figure is the maximum thickness of a video card)."

For a stock cooled one..

http://www.digit-life.com/articles2/video/g80-8.html

Similarly quite huge!

Good luck
Reply With Quote
  #8  
Old 27-06-07, 10:39 PM
Mullet Mullet is offline
OC3D Crew
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 796
Am sure I've read on kustom pcs forum a member who bought this case but had to settle for a GTS because a GTX would not fit...

See this post and look at Daza's sig....http://forums.kustompcs.co.uk/showth...t=42051&page=2
Reply With Quote
  #9  
Old 28-06-07, 03:11 AM
darkorb darkorb is offline
OC3D Elite
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 1,220
i got a GTS its like 8.5-9 inch's
Reply With Quote
  #10  
Old 28-06-07, 10:53 AM
Pat123 Pat123 is offline
OC3D Elite
 
Join Date: Apr 2007
Location: Newcastle-upon-Tyne (Uni), Darlington (Home)
Posts: 1,767
bah poop... i cant move the drive bay because its got my drives in it lol. Any idea how long the X2900XT is i cant find it anywhere?~
__________________
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump






All times are GMT. The time now is 07:35 AM.
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.