Go Back   Overclock3D Forums > [OC3D] Processors & Platforms > Mainboard & CPU
Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
  #1  
Old 08-12-06, 05:52 PM
darkorb darkorb is offline
OC3D Elite
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 1,220
Computer Problem

hey guys, im at a friends right now for a lan, and my friend is having problem's with his PC. He brought it over, and it was working fine at his house,

Now, the psu plug is in, mobo is getting power cuz the light is on, and the power button is plugged into the correct spot. We tried plugging straight into the wall, powerbars, and everywhere, but still no luck. it doesnt even budge. i tried unplugging power cable, and pressing power button to drain capacitors. but nothing works.

any help would be greatly apreciated.

he has an 3500+, manchester

2gb OCZ Ram

antec smart power 500.

asus a8n-sli premium

and a asus 6800gt

__________________
Intel Q6600 (Stock for now)

Scythe Infinity

XFX 680i LT

OCZ 2 x 2GB Platinum DDR2 800

EVGA 8800GTS 640MB

Ultra Aluminus

Mushkin 650watt SLI

Seagate 500gb

Seagate 250gb

DVD Rom/Burner
Reply With Quote
  #2  
Old 08-12-06, 07:27 PM
chudley chudley is offline
OC3D Elite
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 2,284
i know it might be stating the obvious, but have you checked the power switch on his pc ( the one on the front), it might have a dodgy connection.
Reply With Quote
  #3  
Old 08-12-06, 07:27 PM
darkorb darkorb is offline
OC3D Elite
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 1,220
ya we tried that, thanks bud, real help
__________________
Intel Q6600 (Stock for now)

Scythe Infinity

XFX 680i LT

OCZ 2 x 2GB Platinum DDR2 800

EVGA 8800GTS 640MB

Ultra Aluminus

Mushkin 650watt SLI

Seagate 500gb

Seagate 250gb

DVD Rom/Burner
Reply With Quote
  #4  
Old 08-12-06, 07:34 PM
chudley chudley is offline
OC3D Elite
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 2,284
It may be a bit of a ball ache but you could try your psu on his mboard just to rule that out, if you still have no luck you will know it is the motherboard that has fried somehow hope not though
Reply With Quote
  #5  
Old 08-12-06, 07:43 PM
darkorb darkorb is offline
OC3D Elite
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 1,220
thanks for all the help, he just took his comp into the comp store, he will be back in 30 mins i assume, ill post and tell u guys what it was
__________________
Intel Q6600 (Stock for now)

Scythe Infinity

XFX 680i LT

OCZ 2 x 2GB Platinum DDR2 800

EVGA 8800GTS 640MB

Ultra Aluminus

Mushkin 650watt SLI

Seagate 500gb

Seagate 250gb

DVD Rom/Burner
Reply With Quote
  #6  
Old 08-12-06, 07:43 PM
chudley chudley is offline
OC3D Elite
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 2,284
be interesting to see how much it cost as well
Reply With Quote
  #7  
Old 08-12-06, 08:41 PM
darkorb darkorb is offline
OC3D Elite
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 1,220
he just got back. his power supply blew. he just told us that his capacitor had fallen out, and probably was dead. and since he unplugged it to bring it here, it totallyl ost power. and couldnt turn on anymore

he just got a thermaltake pure power 420watt. for 70 canadian. thanks for ur help
__________________
Intel Q6600 (Stock for now)

Scythe Infinity

XFX 680i LT

OCZ 2 x 2GB Platinum DDR2 800

EVGA 8800GTS 640MB

Ultra Aluminus

Mushkin 650watt SLI

Seagate 500gb

Seagate 250gb

DVD Rom/Burner
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump






All times are GMT. The time now is 09:33 PM.
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.