Go Back   Overclock3D Forums > [OC3D] General Forums > OC3D News
Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
  #1  
Old 09-10-06, 09:19 AM
PV5150 PV5150 is offline
OC3D Elite
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 9,934
Microsoft To Offer Vista Upgrade Coupon

Interested in upgrading to Window's Vista when it arrives? Chances are that Microsoft may add a little extra Christmas cheer, and provide coupons to assist you. Would you consider the upgrade to Vista if you could utilise the coupon and pay a 'reasonable' fee for the opportunity? Feel free to let comment below...

Link to news article

__________________
Quote:
Originally Posted by name='Jim'
"Jonathan 'Fatal1ty' Wendel may be 12-time world gaming champ, but how does he cope inside a 50c hot box sucking on a heavy load?":rocker::rocker:
Reply With Quote
  #2  
Old 09-10-06, 11:49 AM
Dav0s Dav0s is offline
OC3D Elite
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 7,983
i remember they did this with windows ME => XP.

and PV, just a heads up, your link to Digg is missing the http://
__________________
Reply With Quote
  #3  
Old 09-10-06, 12:02 PM
PV5150 PV5150 is offline
OC3D Elite
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 9,934
Woops, is it really. Thanks Dave, I shall rectify now
__________________
Quote:
Originally Posted by name='Jim'
"Jonathan 'Fatal1ty' Wendel may be 12-time world gaming champ, but how does he cope inside a 50c hot box sucking on a heavy load?":rocker::rocker:
Reply With Quote
  #4  
Old 09-10-06, 12:24 PM
nawfal nawfal is offline
Newbie
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 71
does that only work with new computer buys?
Reply With Quote
  #5  
Old 09-10-06, 12:54 PM
FragTek's Avatar
FragTek FragTek is offline
OC3D Elite
 
Join Date: Mar 2005
Location: Stafford, VA USA
Posts: 15,931
Send a message via AIM to FragTek Send a message via MSN to FragTek Send a message via Yahoo to FragTek
I wonder if they would let me "trade-up" my XP x64 copy that I traded up from XP 32?
__________________
Reply With Quote
  #6  
Old 09-10-06, 05:48 PM
Rastalovich's Avatar
Rastalovich Rastalovich is offline
OC3D Elite
 
Join Date: Aug 2006
Location: Testing hardware somewhere
Posts: 11,419
Quote:
Originally Posted by name='FragTek'
I wonder if they would let me "trade-up" my XP x64 copy that I traded up from XP 32?
Talking of "trade-up" - is this Visa going to be something u can use as an upgrade in a similar way as ME->XP ?

Or even in a way x64->Visa ?

I don`t know, is Visa processor dependant - or or or, I dunno !?!?!
__________________


Reply With Quote
  #7  
Old 09-10-06, 06:02 PM
nathan nathan is offline
OC3D Elite
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 3,798
just another version of windows, i'm sure they will let you "trade-up" from any version of xp.

Oh, and it's vista by the way, not visa. you could pay for it using your visa mind you
__________________


Reply With Quote
  #8  
Old 09-10-06, 06:04 PM
Rastalovich's Avatar
Rastalovich Rastalovich is offline
OC3D Elite
 
Join Date: Aug 2006
Location: Testing hardware somewhere
Posts: 11,419
That`s the point, most people will probably have to

I`m guessing it`ll be a transition thing, be interested if there are processor variants of it mind u.
__________________


Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump






All times are GMT. The time now is 10:46 PM.
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.