Go Back   Overclock3D Forums > [OC3D] Processors & Platforms > Mainboard & CPU
Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
  #11  
Old 21-08-06, 12:26 AM
FarFarAway FarFarAway is offline
Newbie
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 0
Quote:
Originally Posted by name='.sentinel'
G.Skill is very good ram. The DS4 on the other hand is bad
Yeah the DS4 doesn't like it

Reply With Quote
  #12  
Old 21-08-06, 12:31 AM
mrapoc mrapoc is offline
OC3D Elite
 
Join Date: Jul 2006
Location: Shropshire
Posts: 5,671
suitable for a p5b deluxe? which ram from st?
__________________
Reply With Quote
  #13  
Old 21-08-06, 12:49 AM
FarFarAway FarFarAway is offline
Newbie
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 0
Quote:
Originally Posted by name='mrapoc'
suitable for a p5b deluxe? which ram from st?
OCZ PC6400
Reply With Quote
  #14  
Old 21-08-06, 11:55 AM
mrapoc mrapoc is offline
OC3D Elite
 
Join Date: Jul 2006
Location: Shropshire
Posts: 5,671
GREAT - a really cheap cpu and you reckon i can pull off an awesome overclock on a p5b deluxe with some ocz oc6400 ram? W00t
__________________
Reply With Quote
  #15  
Old 21-08-06, 12:26 PM
FragTek's Avatar
FragTek FragTek is offline
OC3D Elite
 
Join Date: Mar 2005
Location: Stafford, VA USA
Posts: 15,931
Send a message via AIM to FragTek Send a message via MSN to FragTek Send a message via Yahoo to FragTek
Those e6300's are supposed to overclock like gorilla nuts man, cant wait to see what that setup can do for ya!
__________________
Reply With Quote
  #16  
Old 21-08-06, 12:27 PM
mrapoc mrapoc is offline
OC3D Elite
 
Join Date: Jul 2006
Location: Shropshire
Posts: 5,671
so what would you say the difference in MAXIMUM stable overclock between the e6300, e6400 and the e6600? like 200mhz?
__________________
Reply With Quote
  #17  
Old 21-08-06, 12:33 PM
FragTek's Avatar
FragTek FragTek is offline
OC3D Elite
 
Join Date: Mar 2005
Location: Stafford, VA USA
Posts: 15,931
Send a message via AIM to FragTek Send a message via MSN to FragTek Send a message via Yahoo to FragTek
Well with the right board and right E6600 I think it can clock little further than the 63/6400 can.

As usual it's all going to depend on whether or not your chip is cherry and feels like clockin. I've seen a few C2D's over @ XS fall on their faces but for the most part they all clock insanely high on air.
__________________
Reply With Quote
  #18  
Old 21-08-06, 01:07 PM
mrapoc mrapoc is offline
OC3D Elite
 
Join Date: Jul 2006
Location: Shropshire
Posts: 5,671
so the e6600 isnt worth it extra £100, any1 know if the e6400 is easier to o/c?
__________________
Reply With Quote
  #19  
Old 21-08-06, 01:10 PM
FarFarAway FarFarAway is offline
Newbie
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 0
The higher the chip the easier it is to OC it as the multi is higher.

Low multi chip=need for a higher FSB
Reply With Quote
  #20  
Old 21-08-06, 01:14 PM
mrapoc mrapoc is offline
OC3D Elite
 
Join Date: Jul 2006
Location: Shropshire
Posts: 5,671
so in terms of getting the highest speed which out of th e6400 and e6300 would have the best performance / money if planning to o/c
__________________
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump






All times are GMT. The time now is 12:10 AM.
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.