Go Back   Overclock3D Forums > [OC3D] Hardware & Software > Software Section > OS & Apps
Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
  #1  
Old 30-04-06, 04:33 PM
FarFarAway FarFarAway is offline
Newbie
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 0
Strange problem with Firefox

Firefox has had problems on my parents machine ever since the 1.5update.

The page "shakes" up and down very rapidly about 0.5mm.

I've tried a fresh install, deleting the FF folder and re-installing. Tried FF from v 1.5 to 1.5.0.2 with no luck. Any idea's?? :eh:

P4M 2.0GHz Laptop | 512mb RAM | ATI Radeon IGP 340M| 1024 x 768 res

EDIT: Windows XP Home Edition SP2 fully patched. I don't want to do a full re-install as the belkin drivers are a pita

Reply With Quote
  #2  
Old 30-04-06, 04:47 PM
Raven Raven is offline
OC3D Elite
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 1,207
removed all entries in the registry with mozilla or firefox in them ?

guessing you already know this but just in case, if you mess it up by deleting the wrong entries you could end up with a nonworking windows installation.
Reply With Quote
  #3  
Old 30-04-06, 04:48 PM
Ham Ham is offline
OC3D Elite
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 6,981
Is it the page moving or the whole window?

I get this problem in CS sometimes....
__________________
Reply With Quote
  #4  
Old 30-04-06, 04:49 PM
NickS NickS is offline
OC3D Elite
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 5,430
Mate it might be the touchpad or eraser head mouse driver malfunctioning. The touchpad has a scrolling part usually on the right, that might be a little screwed up..

Nick
__________________
Laptop

Sony VAIO CS110E 14.1" :: Core 2 Duo T5800

3GB DDR2-800 :: 250GB HDD :: Intel Media Accelerator

HTPC

Gateway GT4024 :: Intel Pentium D 805 :: 1GB DDR2-667

700GB of Storage :: ATi Xpess200 :: Sharp AQUOS 32" 720p





Reply With Quote
  #5  
Old 30-04-06, 05:51 PM
Spectre Spectre is offline
Member
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 249
I had this problem for about a month. A quick reinstall later and it was all better
__________________


Me old Neoseeker sig. Till I got banned
Reply With Quote
  #6  
Old 30-04-06, 07:12 PM
FarFarAway FarFarAway is offline
Newbie
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 0
Nick: I'll try the touchpad and see

I'll try regcleaner to see if that works..

And its the web pages inside tha actual window
Reply With Quote
  #7  
Old 30-04-06, 09:09 PM
NickS NickS is offline
OC3D Elite
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 5,430
Yeh sounds like a touchpad issue.

Nick
__________________
Laptop

Sony VAIO CS110E 14.1" :: Core 2 Duo T5800

3GB DDR2-800 :: 250GB HDD :: Intel Media Accelerator

HTPC

Gateway GT4024 :: Intel Pentium D 805 :: 1GB DDR2-667

700GB of Storage :: ATi Xpess200 :: Sharp AQUOS 32" 720p





Reply With Quote
  #8  
Old 01-05-06, 09:26 AM
JN JN is offline
OC3D Elite
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 13,678
Yeah i've seen this on loads of laptop touchpads.

Sometimes its that the drivers for the touchpad aint installed, sometimes it just neds a clean.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump






All times are GMT. The time now is 08:06 AM.
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.