Go Back   Overclock3D Forums > [OC3D] Forum Teams > Redline Folding @ OC3D - 98860
Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
  #1  
Old 19-12-10, 10:08 PM
kup's Avatar
kup kup is offline
OC3D Elite
 
Join Date: Jul 2010
Posts: 1,416
I've had so many problems with the last few versions of GPU Tracker that I've decided to upload the last decent version for you folks to use if you need it.

3.39 absolutely failed on my new GPU3 rig but 3.34 runs perfect.
Attached Files
File Type: rar GPU Tracker v3.34.rar (369.9 KB, 30 views)

__________________


.: MSI CX61 2OD-011UK Laptop :.
.: Intel i7 4702MQ : 16GB 1600MHz DDR3 : nVidia GT 740m 2GB :.
.: OCZ Vertex 4 128GB : Western Digital Black 750GB : 1080p FHD Display :.

Reply With Quote
  #2  
Old 20-12-10, 12:25 PM
SnW's Avatar
SnW SnW is offline
OC3D Elite
 
Join Date: Jul 2010
Posts: 3,931
Did you also had a issue with it not responding (freezing) anymore as that's what i am having at the moment,

as if i don't have enough problems yet

EDIT maybe its solved,

Quote:
STABLE 3.40 - bugfix

FIXED:

- Possible fix for freezing issue.
No fix still crap...........
__________________
sig update v1.1.

The Iron is the best antidepressant I have ever found. There is no better way to fight weakness than with strength. Once the mind and body have been awakened to their true potential, it’s impossible to turn back.
Reply With Quote
  #3  
Old 20-12-10, 06:13 PM
kup's Avatar
kup kup is offline
OC3D Elite
 
Join Date: Jul 2010
Posts: 1,416
Sorry it didn't help dude.
__________________


.: MSI CX61 2OD-011UK Laptop :.
.: Intel i7 4702MQ : 16GB 1600MHz DDR3 : nVidia GT 740m 2GB :.
.: OCZ Vertex 4 128GB : Western Digital Black 750GB : 1080p FHD Display :.

Reply With Quote
  #4  
Old 21-12-10, 12:17 PM
AMD_PBz's Avatar
AMD_PBz AMD_PBz is offline
OC3D Crew
 
Join Date: Mar 2010
Location: Windsor,Ontario
Posts: 653
Send a message via MSN to AMD_PBz
Well I rolled back to 3.34 first thing this morning here's hoping to no more BSOD's
__________________
mY Stats



It's better to contribute what you have than not contribute at all!

It's all about team work!

Team Redline 98860 @OC3D Folding@Home Check us out!


PBzzz on 360
Reply With Quote
  #5  
Old 21-12-10, 12:27 PM
tallun123 tallun123 is offline
Member
 
Join Date: Oct 2010
Location: bolton
Posts: 233
hi guys ive been useing the 3.40 trackerv2 n all seems fine as long as i only run on one card if i try to run smp or use both cards to fold it just freezes my rig up any ideas on a fix for this problem?
Reply With Quote
  #6  
Old 21-12-10, 01:43 PM
SnW's Avatar
SnW SnW is offline
OC3D Elite
 
Join Date: Jul 2010
Posts: 3,931
Quote:
Originally Posted by tallun View Post

hi guys ive been useing the 3.40 trackerv2 n all seems fine as long as i only run on one card if i try to run smp or use both cards to fold it just freezes my rig up any ideas on a fix for this problem?
Wait a minute does it lock up very randomly ?

sometimes you can run windows for 10 minutes and then it locks , sometimes it will lock right away..
__________________
sig update v1.1.

The Iron is the best antidepressant I have ever found. There is no better way to fight weakness than with strength. Once the mind and body have been awakened to their true potential, it’s impossible to turn back.
Reply With Quote
  #7  
Old 21-12-10, 04:33 PM
tallun123 tallun123 is offline
Member
 
Join Date: Oct 2010
Location: bolton
Posts: 233
yeh m8 it seems very random as ive said everything seems ok if i just run one card if i try to fold on them both i get the freezing im running the smp atm n so far its not froze n its been running since 2pm fingers crossed it will finish its work. ive lost god knows how many points with this freezing lark it will get to 40% n say that it returned a wrong sum n start again this has happened on a number of occations too.very frustrating all for a good cause though
Reply With Quote
  #8  
Old 21-12-10, 06:14 PM
AMD_PBz's Avatar
AMD_PBz AMD_PBz is offline
OC3D Crew
 
Join Date: Mar 2010
Location: Windsor,Ontario
Posts: 653
Send a message via MSN to AMD_PBz
I'll let you guys know tomorrow around 6am eastern time as to whether Charlie's rollback has worked or not
__________________
mY Stats



It's better to contribute what you have than not contribute at all!

It's all about team work!

Team Redline 98860 @OC3D Folding@Home Check us out!


PBzzz on 360
Reply With Quote
  #9  
Old 21-12-10, 11:34 PM
tallun123 tallun123 is offline
Member
 
Join Date: Oct 2010
Location: bolton
Posts: 233
you have to change settings in tracker. setup>configure>use specified numbers of CPU cores>type 7 cores to use.

Apply>stop all clients>start all clients.

had the same problem.when also using cpu and gpu,the gpu have to use 1 core.After this it should be 24/7 folding.

PPD it depends ,which WU you are folding,WU 2684 can take 72hours and as low as 20.000ppd.

right now im folding 45.000ppd at WU2686 on the cpu(i7-950@4.2ghz) and WU6806 on my gtx460(900@1800@1030).

cpu=32500ppd.gpu=12500ppd

Hope this will be any help.

Happy folding

ive tried this n so far so good now running smp and gpu3 on both cards @ 65k ppd happy folding thanks to kilobravo
Reply With Quote
  #10  
Old 22-12-10, 10:50 AM
chudley chudley is offline
OC3D Elite
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 2,295
^^ think i need a house doctor to call round my PPD are crap but every little helps. My graphics card is a 8800GTX so is not being used for folding. I am keeping an eye on prices so I can get a semi decent ATI in order to increase my PPD - oh and enjoy games more

My recent activity has been with a PS3 on and my pc folding 14-16 hrs a day I still only average 111 !!!!
__________________


Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump






All times are GMT. The time now is 02:10 AM.
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.