Go Back   Overclock3D Forums > [OC3D] Graphics & Displays > Drivers & BIOS
Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
  #1  
Old 18-08-10, 06:48 PM
Steve-O- Steve-O- is offline
Advanced Member
 
Join Date: Mar 2010
Posts: 323
Just wanted to point out a bit of news for everyone. Some of the most recent (not sure if I have the absolute most recent) NVIDIA drivers have seemed to get better. I personally have an SLi set-up and before the 400 series came out my system would constantly crash. Lately though I've noticed no crashes. So if your running SLi 200 series rest assured the new drivers, at least for me, have gotten better.

I will however say that I have not tested out SLI AA. That was the biggest crasher in games. I love SLi AA because it is much faster. I will try it out tonight and report back.

__________________
Reply With Quote
  #2  
Old 18-08-10, 08:14 PM
AMDFTW AMDFTW is offline
OC3D Elite
 
Join Date: Aug 2009
Location: Manchester
Posts: 4,614
bring on the 460 drivers
Reply With Quote
  #3  
Old 19-08-10, 04:22 PM
Steve-O- Steve-O- is offline
Advanced Member
 
Join Date: Mar 2010
Posts: 323
Confirming that in Windows 7 64-bit with 2x eVGA 260 Core 216 that the latest drivers still bug out when using SLi AA. Reverted back to 16xAA and it stopped. So unless anyone knows a fix for this it's still bugged out. But overall stability is better for sure.
__________________
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump






All times are GMT. The time now is 01:29 AM.
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.