Go Back   Overclock3D Forums > [OC3D] Hardware & Software > Software Section
Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
  #1  
Old 14-09-09, 12:20 AM
iceie iceie is offline
Member
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 149
Nero Show Time 4 Problem

I try to play star wars 3 using nero show time 4, it played but with no sound can anyone tell me what is wrong ?

Thanks

Reply With Quote
  #2  
Old 14-09-09, 05:22 PM
zak4994 zak4994 is offline
OC3D Elite
 
Join Date: Oct 2008
Location: London, United Kingdom
Posts: 3,053
First of all, are there any other sounds coming out from the speakers?

Have you tired playing another DVD?

Have you tried playing the DVD in another player?

Have you updated your sound drivers?

Can't think of any more questions off the top of my head.
Reply With Quote
  #3  
Old 14-09-09, 06:23 PM
mrapoc mrapoc is offline
OC3D Elite
 
Join Date: Jul 2006
Location: Shropshire
Posts: 5,671
codecs most probably

u can either get klite (google it)

or my choice (performs better imo) cccp
__________________
Reply With Quote
  #4  
Old 14-09-09, 08:07 PM
zak4994 zak4994 is offline
OC3D Elite
 
Join Date: Oct 2008
Location: London, United Kingdom
Posts: 3,053
Doubt it is a codec problem since Nero comes with some fancy codecs.
Reply With Quote
  #5  
Old 14-09-09, 08:28 PM
iceie iceie is offline
Member
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 149
Tried the cccp and still no sound

and there is no sound from my mic headset and i tried using 2.0 speaker no sound it said i need to enable some Dobly digital
Reply With Quote
  #6  
Old 14-09-09, 11:31 PM
mrapoc mrapoc is offline
OC3D Elite
 
Join Date: Jul 2006
Location: Shropshire
Posts: 5,671
so music etc. plays fine

just the movie? is the film set to use the correct output in terms of sound aka not dts unless u have it
__________________
Reply With Quote
  #7  
Old 15-09-09, 12:07 AM
tinytomlogan's Avatar
tinytomlogan tinytomlogan is offline
The Guvnor
 
Join Date: Dec 2007
Location: TTL Towers
Posts: 15,941
Probs ac3 filter if anything - http://ac3filter.net/project/1/releases

if not try it in windows media player, as that with CCCP plays anything.
__________________

If you recommend a product LINK THE REVIEW


Get along or run along. Your choice
Reply With Quote
  #8  
Old 15-09-09, 12:31 AM
iceie iceie is offline
Member
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 149
yeah it play music fine

Ya window media player have sound so i'm gonna use that for

Thanks guy for helping me
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump






All times are GMT. The time now is 11:54 PM.
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.