Go Back   Overclock3D Forums > [OC3D] Project Logs & Gallery > Rig Gallery
Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
  #31  
Old 05-04-09, 12:17 PM
Diablo Diablo is offline
OC3D Elite
 
Join Date: Aug 2008
Location: Manchester/ Oxford Uni
Posts: 1,524
Ace deal for £120...I'll add thos imgs back in now, all resized

__________________

i7 3930K 4.5GHz -EK Supreme HF- Rampage IV Extreme EK Blocks - 32GB 1600MHz RAM - 680GTX SLI Koolance Blocks - Creative Titanium Pro - TJ07B-W - TCubed BigNG - 240GB SSD - 3TB HD - Dual Loop
Reply With Quote
  #32  
Old 05-04-09, 10:54 PM
Diablo Diablo is offline
OC3D Elite
 
Join Date: Aug 2008
Location: Manchester/ Oxford Uni
Posts: 1,524
Just thought I'd lob in a couple of quick pics of my setup at home. (The uni setup is similar, but with a longer desk, more books and one less computer and screen.

I normally only have the pico itx and big rig running, but sometimes its nice to be able to browse the internet and play itunes on one pc, while playing something on the other.
Attached Images
File Type: jpg setup.jpg (128.9 KB, 73 views)
File Type: jpg setup2.jpg (145.6 KB, 56 views)
File Type: jpg setup3.jpg (100.6 KB, 46 views)
File Type: jpg setup4.jpg (134.2 KB, 40 views)
__________________

i7 3930K 4.5GHz -EK Supreme HF- Rampage IV Extreme EK Blocks - 32GB 1600MHz RAM - 680GTX SLI Koolance Blocks - Creative Titanium Pro - TJ07B-W - TCubed BigNG - 240GB SSD - 3TB HD - Dual Loop
Reply With Quote
  #33  
Old 05-04-09, 11:16 PM
tinytomlogan's Avatar
tinytomlogan tinytomlogan is offline
The Guvnor
 
Join Date: Dec 2007
Location: TTL Towers
Posts: 15,945
LOL at that desk set up...... its like an evil villains lair
__________________

If you recommend a product LINK THE REVIEW


Get along or run along. Your choice
Reply With Quote
  #34  
Old 05-04-09, 11:18 PM
Diablo Diablo is offline
OC3D Elite
 
Join Date: Aug 2008
Location: Manchester/ Oxford Uni
Posts: 1,524
Shhh...don't tell anyone. Seriously though, Atkins physical, that is the an evil book
__________________

i7 3930K 4.5GHz -EK Supreme HF- Rampage IV Extreme EK Blocks - 32GB 1600MHz RAM - 680GTX SLI Koolance Blocks - Creative Titanium Pro - TJ07B-W - TCubed BigNG - 240GB SSD - 3TB HD - Dual Loop
Reply With Quote
  #35  
Old 19-06-09, 01:18 PM
Diablo Diablo is offline
OC3D Elite
 
Join Date: Aug 2008
Location: Manchester/ Oxford Uni
Posts: 1,524
Thought I'd do a quick update today. A few weeks back, the a CD in the drive exploded (literally) so I've replaced that DVD drive with a new LG lightscribe writer, only to find, once the old one was cleaned, it still worked.



Also, the northbridge was running super hot, and my earlier attempts to cool that failed, so I've set up a second loop with a 120mm rad on the roof. I can now hit 4.0GHz, with 42C on the northbridge, so I'm happy:





__________________

i7 3930K 4.5GHz -EK Supreme HF- Rampage IV Extreme EK Blocks - 32GB 1600MHz RAM - 680GTX SLI Koolance Blocks - Creative Titanium Pro - TJ07B-W - TCubed BigNG - 240GB SSD - 3TB HD - Dual Loop
Reply With Quote
  #36  
Old 27-08-09, 01:07 PM
naveen.the.1 naveen.the.1 is offline
Newbie
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 26
man u need some cable mgmt.
Reply With Quote
  #37  
Old 01-09-09, 08:41 PM
Freak Freak is offline
OC3D Crew
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 951
I loaded all those images for that smaller sentance ;(

Never read this thread when ya posted. Thats some rig there xD
__________________
Asus Sabertooth x58 | Intel i7 950 1366 | EVGA GTX 570 | Corsair cmx12gx3m3a1600c9 9-9-9-24 1600mhz 1.65v | Noctua NH-U12P | Corsair TX850 | Antec 300
Reply With Quote
  #38  
Old 02-09-09, 10:13 PM
Diablo Diablo is offline
OC3D Elite
 
Join Date: Aug 2008
Location: Manchester/ Oxford Uni
Posts: 1,524
Since the last update, I've bought another spinpoint for a raid 5 set up, a really cheap "raid" card (basically just a pcie x1 sata board with two slots), some drive rails and have got 5 drives running in the pc. To cool the extra disk, I've modified a dominator cooling fan I had kicking about which just fits in the 5.25 bay slot.

My next project is to get rid of the 120GB disk and buy two new 2.5" drives, an adaptor to stick the two into one 3.5" bay and run one as my server drive and the other as a convenient file transfer drive for windows 7 upgrades.
__________________

i7 3930K 4.5GHz -EK Supreme HF- Rampage IV Extreme EK Blocks - 32GB 1600MHz RAM - 680GTX SLI Koolance Blocks - Creative Titanium Pro - TJ07B-W - TCubed BigNG - 240GB SSD - 3TB HD - Dual Loop
Reply With Quote
  #39  
Old 03-09-09, 09:42 AM
Socks Socks is offline
OC3D Elite
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 1,477
I was confused when i first looked at your rig, damn duude, it was chaos, getting there slowly though, cant beat a nice new case to show off the goodies....

XD
__________________
Reply With Quote
  #40  
Old 03-09-09, 10:47 AM
I Hunta x's Avatar
I Hunta x I Hunta x is offline
OC3D Elite
 
Join Date: May 2009
Location: Nottingham
Posts: 1,784
realy getting tempted by the cosmos after seeing this lol, if my desk area gets a sudden shrinking (current ones starting to wobble slightly )then ill probably get one when i get the money. whats the drive mounting ect like on it?
__________________
i7 970 @ 4.2Ghz - NH-D14 | Gigabyte x58a-oc | Corsair AX850 | CM Cosmos S
4x4Gb Samsung Green in 3+1 Tri Channel - 1900Mhz c10 1.3v | R9 290 | Samsung 840 Evo
Beyerdynamic Custom One Pro + V-Moda Boompro
-Need to fit-
Xspc Rasa | Phobya G-Changer 240 + 360 | Phobya dc12-400 | 7x Orange Xigmatek XLF 120mm
| Alphacool Copper fittings

Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump






All times are GMT. The time now is 08:37 PM.
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.