Go Back   Overclock3D Forums > [OC3D] General Forums > OC3D Freebies
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
  #141  
Old 14-01-09, 12:29 PM
wombleassasin wombleassasin is offline
Newbie
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 29
my entry is in, fingers crossed, this is an awesome prize. Thanks guys for putting this on.

__________________
AMD 6400+Black Edition

Antec 900 cases with extra side fan

Zalman flower cooler

Asus Crosshair II M/B

4 gig XMS2 Ram

2x BFG 9800GTX+

BFG 800w PSU

Fataliy Pro sound card

2x Seagate harddrives

22'' LG Monitor

G5 mouse

Steelseries mouse mat
  #142  
Old 14-01-09, 01:14 PM
maz1989 maz1989 is offline
Newbie
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 51
Quote:
Originally Posted by name='daza'
And to all those who have newly registered I really hope you lot stick around.
me too
  #143  
Old 15-01-09, 11:52 AM
Zeax Zeax is offline
Newbie
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 5
Was a link to this comp that brought me here, based on my welcome and the massive amounts of info, im sticking around for sure.

Good luck to everyone.
  #144  
Old 15-01-09, 12:47 PM
tinytomlogan's Avatar
tinytomlogan tinytomlogan is offline
The Guvnor
 
Join Date: Dec 2007
Location: TTL Towers
Posts: 14,758
Quote:
Originally Posted by name='Zeax'
Was a link to this comp that brought me here, based on my welcome and the massive amounts of info, im sticking around for sure.

Good luck to everyone.
Hope to see you around the forum then dude
__________________

If you recommend a product LINK THE REVIEW

  #145  
Old 15-01-09, 11:50 PM
premiumgfx premiumgfx is offline
Member
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 159
Great contest, and a fantastic prize. I'll certainly be entering. TTL, cool case!
__________________
Firefox - The best browser
  #146  
Old 17-01-09, 07:27 PM
de_lenni de_lenni is offline
Newbie
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 75
just noticed something bizar: that GTX280 that's going in is already equipped with a waterblock by the factory and already overclocked.

and still, you add another GTX280 waterblock from XPSC. did you replaced the stock block with that one from XPSC, or is it a reserve gadget in case the winner would like to go SLI?

and will that 240 rad be sufficient for both a i7 proc and a gtx 280? but I did hear that those rads from that serie from XPSC perform rather good, read excellent, with low-rpm fans.
__________________
[SIGPIC][/SIGPIC]
  #147  
Old 17-01-09, 07:39 PM
GavX GavX is offline
OC3D Crew
 
Join Date: Mar 2008
Posts: 778
it breaks 4gb does it not so vista is the only option?
__________________
Fail Hard, Fail Often!
  #148  
Old 17-01-09, 08:02 PM
tinytomlogan's Avatar
tinytomlogan tinytomlogan is offline
The Guvnor
 
Join Date: Dec 2007
Location: TTL Towers
Posts: 14,758
Quote:
Originally Posted by name='de_lenni'
just noticed something bizar: that GTX280 that's going in is already equipped with a waterblock by the factory and already overclocked.

and still, you add another GTX280 waterblock from XPSC. did you replaced the stock block with that one from XPSC, or is it a reserve gadget in case the winner would like to go SLI?

and will that 240 rad be sufficient for both a i7 proc and a gtx 280? but I did hear that those rads from that serie from XPSC perform rather good, read excellent, with low-rpm fans.
I think that may be a typo about the 2 waterblocks.

As for the rad coping, it will 'cope' but if the winner was to want to take advantage of the pa120.3 radiator grill in the roof then I would be williing to supply and fit one aswell at a discounted rate.
__________________

If you recommend a product LINK THE REVIEW

  #149  
Old 17-01-09, 08:03 PM
soapsupah soapsupah is offline
Advanced Member
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 274
ok this contest is great, the hardware, the case!, everything, good luck for everyone! thats simply an amazing case, great job Tom!
  #150  
Old 17-01-09, 08:11 PM
rrjwilson rrjwilson is offline
OC3D Crew
 
Join Date: Apr 2008
Posts: 574
Quote:
Originally Posted by name='GavX'
it breaks 4gb does it not so vista is the only option?
OMG no!

You can have 8Gb on XP x64. If you have it on XP32 it will show the full amount of RAM minus the graphics memory available because its memory register is ****e. This is also the problem with Vista 32bit also, Vista is many features short if you actually check its abilities. Being able to see source for it helps too but it also means you then realise that the "improvements" stated by MS are so flawed why bother upgrading.

Given the above reasons I will NEVER install Vista because it is yet again another piece of unfinished crap from MS. The worse bit is until a beta of 7 comes out using the proper kernel not the overextended Vista kernel the masses wont realise the full potential. 7 has an awesome memory allocation but its very buggy still so it's gonna be Q2 at least.
__________________
Ritchie :haha:

If at first you don't succeed, buy a new part
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump






All times are GMT. The time now is 02:02 AM.
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.