Go Back   Overclock3D Forums > [OC3D] Graphics & Displays > Drivers & BIOS
Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
  #11  
Old 26-12-08, 12:21 AM
Jonny2Bad Jonny2Bad is offline
Newbie
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 11
No such problems here, but ati really need to get to work on their drivers for sure great hardware but the drivers just seem to be a on the poor side.

Reply With Quote
  #12  
Old 28-12-08, 04:22 PM
monkey7 monkey7 is offline
OC3D Elite
 
Join Date: Jun 2008
Posts: 2,085
Hmpf. I have been using the 8.12 drivers for quite a while, and now they bugged out for no reason at all.

While I was writing a review of OC3D, not using any intensive applications my screen just blacked out. Then it came back on with a windows error saying my graphics driver had stopped working and was fixed. Well, it was not since my screen went black again. After a few times of black and error message I finally had a BSOD. Curiously, that was the only thing windows was able to display.

Anyway, I rebooted in safe mode, deleted the driver and then reinstalled. No problems now, but I am seriously ****ed off by this.
__________________






Reply With Quote
  #13  
Old 28-12-08, 04:25 PM
de_lenni de_lenni is offline
Newbie
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 75
with me, i always get an error when installing CCC

therefor, it is not installed and the fanspeed is constant at 50 %
Reply With Quote
  #14  
Old 28-12-08, 04:32 PM
Pyr0 Pyr0 is offline
OC3D Crew
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 845
no probs so far here (touch wood) with the 8.12's and vista ult x64.

i'm also running the 8.12 vista drivers in win7
__________________
Intel i7 950

Gigabyte EX58A-UD3R

3x4GB GSkill Ripjaws PC3-12800

AMD HD 6970 2GB & Dell 3007WFP-HC

Asus Xonar DX

Crucial C300, Vertex1, Velociraptor & Sammy F3's

Corsair AX850

Windows 7 Ultimate x64 SP1



Reply With Quote
  #15  
Old 29-12-08, 08:15 AM
JN JN is offline
OC3D Elite
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 13,678
They seemed OK for a 4870 1GB I tested recently - have heard that they don't play nice with Crossfire setups tho.
Reply With Quote
  #16  
Old 29-12-08, 05:11 PM
fruityness fruityness is offline
Member
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 238
Quote:
Originally Posted by name='Jim'
They seemed OK for a 4870 1GB I tested recently - have heard that they don't play nice with Crossfire setups tho.
ATI have released a hotfix for crossfire systems. Specifically 32 and 64bit flavours of vista with 4850 based crossfired setups. I have exactly this - 64bit with 2x 4850, and this hotfix (so far, touch wood etc) All is running smoothly, though have been lazy and havent benched them against 3dmark as yet.

Linky.
__________________
Reply With Quote
  #17  
Old 06-01-09, 01:25 PM
Yeungster Yeungster is offline
Advanced Member
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 479
The only issue I've had on this driver is after I downloaded the latest FAH GPU2 client. I got the display stopped responding error too so reinstalled the older GPU2 client and everything was fine again.
Reply With Quote
  #18  
Old 08-01-09, 04:48 PM
masterofinsanity masterofinsanity is offline
Newbie
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 67
Quote:
Originally Posted by name='de_lenni'
with me, i always get an error when installing CCC

therefor, it is not installed and the fanspeed is constant at 50 %
same here with Vista, had no problems with xp.
Reply With Quote
  #19  
Old 08-01-09, 05:28 PM
de_lenni de_lenni is offline
Newbie
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 75
and have you found a way to fix it?
Reply With Quote
  #20  
Old 08-01-09, 09:54 PM
masterofinsanity masterofinsanity is offline
Newbie
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 67
i'll look into it when i get a decent copy of vista installed
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump






All times are GMT. The time now is 06:26 AM.
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.