Go Back   Overclock3D Forums > [OC3D] Processors & Platforms > Mainboard & CPU
Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
  #1  
Old 21-06-08, 06:54 AM
Xtreme tweaker/builder Xtreme tweaker/builder is offline
Newbie
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 61
motherboard needed i think

Hi there been awhile since i last posted

had a real nightmare of a time with my new pc

The story so far is brought all the parts for a really good gaming pc

Abit in9 32x max wi/fi

qx9450 watercooled laing d5 thermochill 120.2

4x 500gb seagate barracuda's

2x xfx 9600gt in sli

corsair dominator 4gb 8500

sata dvd rw's

vista ultimate 32

and everything was working ok but then a friend told me i would get better results by running an 8800 ultra so stupidly i put it in and tried it . it worked ok but i liked the 9600gt in sli more so i took out the 8800 and put the 9600gt's back in now all that went fine i reinstalled the drivers and sorted it all out then i switched it to sli thats where the pc dies it goes to a black screen with one white dash flashing and hangs there i have to do a hard shut down and that chucks out all the nvidia drivers i have tried everything i can think of even formatting the hard drive and reinstalling everything from clean the gfx cards work fine sepperately but when i press to go sli same thing it just hangs is there anything i can do or do i just get a 780i motherboard if so which one thanks for reading all comments and advice will be read and adheard to

Reply With Quote
  #2  
Old 21-06-08, 11:34 AM
gotmaxpower gotmaxpower is offline
OC3D Crew
 
Join Date: May 2008
Posts: 616
I wouldnt know about SLi because ive never done it but have you tried to use both of the cards as primary? One of them might be messed up.
__________________
Professional OC3D/OCN lurker
Reply With Quote
  #3  
Old 21-06-08, 02:56 PM
Warzone Warzone is offline
Newbie
 
Join Date: Apr 2008
Posts: 39
you tried clearing the CMOS?
Reply With Quote
  #4  
Old 21-06-08, 07:00 PM
Xtreme tweaker/builder Xtreme tweaker/builder is offline
Newbie
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 61
tried everything i know plus formatting and reinstalling windows on a spare drive just dont know what i can do
Reply With Quote
  #5  
Old 21-06-08, 07:06 PM
Warzone Warzone is offline
Newbie
 
Join Date: Apr 2008
Posts: 39
did you try these drivers?

http://downloads.guru3d.com/NGO-NVID...load-1840.html

supposed to "fix" the black screen issue but use at your own risk=P

You could also try the omega drivers

http://www.omegadrivers.net/omega_drivers.php
Reply With Quote
  #6  
Old 21-06-08, 09:06 PM
Thanh55 Thanh55 is offline
Advanced Member
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 369
And you should try to check that SLI bridge in correct way. It worth to check it out like change the way you plug in now. Hope that help.
Reply With Quote
  #7  
Old 22-06-08, 02:38 PM
Xtreme tweaker/builder Xtreme tweaker/builder is offline
Newbie
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 61
problem now resolved all i did was overclock the cpu and put the other sli connector on fingers crossed thats all it was thanks for everybodys help
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump






All times are GMT. The time now is 04:49 AM.
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.