Go Back   Overclock3D Forums > [OC3D] Processors & Platforms > Overclocking
Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
  #11  
Old 12-05-04, 11:22 PM
RjCoolio RjCoolio is offline
Newbie
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 9
That monitor nick25 is a Samsung syncmaster 181T or 191T,i know as i have 1 myself (191T).Had this monitor around a year now and must admit it's still as sexy as the day i bought it lol.

Brwmogazos keep your hands steady lol m8,thanx for the work bud.

Regards RjCoolio.

Reply With Quote
  #12  
Old 13-05-04, 12:15 AM
Brwmogazos Brwmogazos is offline
Advanced Member
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 441
LOL

u got one too?

its the 191T

i love it

RJ your board is flying mate

from 1.63-1.61 idle it drops to 1.6V

So its all good...success...
__________________


^^14-07-2004^^Prescott skt 478 D0 @306FSB 1.632V
Reply With Quote
  #13  
Old 13-05-04, 08:58 AM
RjCoolio RjCoolio is offline
Newbie
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 9
Cheers m8,pleased to see you didn't fall asleep soldering iron in hand lol,gr8 stuff m8,now bring on that Vitesta 500, show now mercy,pump it till it squeals

Hope you enjoyed your kebab,

Thanx again m8,

RjCoolio.



Reply With Quote
  #14  
Old 13-05-04, 12:39 PM
mcmad mcmad is offline
Advanced Member
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 273
got a link to the SK8V mods ? Ive just ordered the same kit myself..

now just gotta wait on the x800xt.. pelt at the ready

(oh & a GT of course )
Reply With Quote
  #15  
Old 13-05-04, 02:02 PM
standin wave standin wave is offline
OC3D Crew
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 500
Quote:
Originally Posted by mcmad
got a link to the SK8V mods ? Ive just ordered the same kit myself..

now just gotta wait on the x800xt.. pelt at the ready

(oh & a GT of course )
mcmad - what size pelt you got cos those X800XTs sure do chuck out some heat !

sw
__________________
Where's that blinkin dynasig link when u need it?
Reply With Quote
  #16  
Old 13-05-04, 02:21 PM
mcmad mcmad is offline
Advanced Member
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 273
Quote:
Originally Posted by standin wave
mcmad - what size pelt you got cos those X800XTs sure do chuck out some heat !

sw
80w initially mate, I dont push gfx cards to the extreme, but like a bit more than water alone can give..

Its probably not enough in all honesty but then you are looking at 100 quid + for a PSU for a bigger one & Im not sure they fit maze 4-1 blocks..
Reply With Quote
  #17  
Old 13-05-04, 02:29 PM
standin wave standin wave is offline
OC3D Crew
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 500
Quote:
Originally Posted by mcmad
80w initially mate, I dont push gfx cards to the extreme, but like a bit more than water alone can give..

Its probably not enough in all honesty but then you are looking at 100 quid + for a PSU for a bigger one & Im not sure they fit maze 4-1 blocks..
Who's gonna be 1st to RMA a X800XT?

sw
__________________
Where's that blinkin dynasig link when u need it?
Reply With Quote
  #18  
Old 13-05-04, 03:09 PM
aXeR aXeR is offline
OC3D Crew
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 583
Quote:
Originally Posted by mcmad
80w initially mate, I dont push gfx cards to the extreme, but like a bit more than water alone can give..

Its probably not enough in all honesty but then you are looking at 100 quid + for a PSU for a bigger one & Im not sure they fit maze 4-1 blocks..
Wot size PSU u got atm then?
__________________
RackSRV Communications
Reply With Quote
  #19  
Old 13-05-04, 03:36 PM
Ferret Ferret is offline
Member
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 115
Quote:
Originally Posted by name='aXeR'
Wot size PSU u got atm then?
For anything more than an 80w TEc you need a special PSU really or you are going to damage the PSU. It's the current it draws that is the problem.

Hmmmm my 80w TEC doesn't make a massive difference with my 9800pro it would not be enough for a new card I doubt.
Reply With Quote
  #20  
Old 13-05-04, 04:27 PM
aXeR aXeR is offline
OC3D Crew
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 583
the new ATi range are less power consuming so im thinking they wud let off less heat meaning you wouldnt need such good cooling? but im probably wrong :P

What do u class as "special" PSUs? Im guessing that once again i need to replace my PSU :P
__________________
RackSRV Communications
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump






All times are GMT. The time now is 07:04 AM.
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.