Go Back   Overclock3D Forums > [OC3D] Cooling Forum > Sub-Zero Cooling
Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
  #51  
Old 02-05-04, 09:15 AM
Epicurus Epicurus is offline
Advanced Member
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 394
thoes that have it working and if you can take a pic or to post it up and those that have not got it working also take some pic and we can compare and see if we can work it out

__________________
AMD 64 4000 San Deigo Water Cooled | Nvidia 6800Ultra | 1gb OCZ EL 3200 Dual Channel Rev 2 | 2x400gb SATA

Reply With Quote
  #52  
Old 02-05-04, 10:44 AM
Gandalf Gandalf is offline
Newbie
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 8
If its a firmware thing, it's gona be complicated since we don't have the conection to upload a new one. I will get a "non workable" photo of mine later.
Reply With Quote
  #53  
Old 02-05-04, 12:08 PM
Raptor Raptor is offline
Newbie
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 5
From what i saw, the PCB is exactly the same on the GT and ST.
Reply With Quote
  #54  
Old 02-05-04, 01:01 PM
Epicurus Epicurus is offline
Advanced Member
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 394
I have got a USB2 cable which I can going to cut and try that and see what hapens
__________________
AMD 64 4000 San Deigo Water Cooled | Nvidia 6800Ultra | 1gb OCZ EL 3200 Dual Channel Rev 2 | 2x400gb SATA

Reply With Quote
  #55  
Old 02-05-04, 01:37 PM
Phil Stanbridge Phil Stanbridge is offline
OC3D Elite
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 1,558
Keep us posted. I know for a fact some work and some dont - but I have no idea what is causing this - and neither do nVENTIV from what I could make out.
Reply With Quote
  #56  
Old 02-05-04, 04:23 PM
pablo906 pablo906 is offline
Newbie
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 5
Well if it is hooked up White Green Red Black on both the prommy and the boards then it's a linear connection, ie. red white green black both ways would work the same. If someone could please verify that I am correct here it would be great thx.
Reply With Quote
  #57  
Old 03-05-04, 02:21 AM
Gandalf Gandalf is offline
Newbie
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 8
Quote:
Originally Posted by name='Epicurus'
I have got a USB2 cable which I can going to cut and try that and see what hapens
U are our last hope
Reply With Quote
  #58  
Old 03-05-04, 06:32 AM
Ferret Ferret is offline
Member
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 115
Quote:
Originally Posted by name='pablo906'
Well if it is hooked up White Green Red Black on both the prommy and the boards then it's a linear connection, ie. red white green black both ways would work the same. If someone could please verify that I am correct here it would be great thx.
Yep thats what we managed to work out, linear connection. Make sure you plug the USB in when windows has finished loading.
Reply With Quote
  #59  
Old 03-05-04, 09:53 AM
Epicurus Epicurus is offline
Advanced Member
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 394
I have come to the conclusion that mine is one that does not work.
__________________
AMD 64 4000 San Deigo Water Cooled | Nvidia 6800Ultra | 1gb OCZ EL 3200 Dual Channel Rev 2 | 2x400gb SATA

Reply With Quote
  #60  
Old 07-05-04, 11:11 AM
slim slim is offline
Newbie
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 45
Quote:
Originally Posted by name='BADpEnNy'
i fired it up only to find that i had the following LEDs on:- flashing green ,solid yellow ,solid yellow,solid red,(gutted).
My ST does the same... does it need a firmware update. If so, why?

Also... my mobo just died

It seems if I shut down my pc but forget to unplug the mach2 mains, I get ice forming around the evap head, just where the main hose meets the block. It is usually fairly trivial but this time I left it on all night and there was a massive chunk of ice around this area (massive).
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump






All times are GMT. The time now is 04:35 AM.
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.