Go Back   Overclock3D Forums > [OC3D] Processors & Platforms > Mainboard & CPU
Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
  #11  
Old 16-10-07, 07:37 AM
BigFatCat BigFatCat is offline
Newbie
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 43
Ok, so now I've got the 4400 at 3GHz, 300FSB (50C at full whack, stock volts) and the RAM at 450 (2.2v) on a 2:3 divider.

Next step?

Reply With Quote
  #12  
Old 16-10-07, 12:03 PM
Bungral Bungral is offline
OC3D Elite
 
Join Date: May 2007
Posts: 4,385
Quote:
Originally Posted by name='BigFatCat'
Ok, so now I've got the 4400 at 3GHz, 300FSB (50C at full whack, stock volts) and the RAM at 450 (2.2v) on a 2:3 divider.

Next step?
Bump up the volts on the cpu a tad and try for more
__________________
CPU: Intel Core i5 2500K @ 4700mhz - 47 x 100MHz Mobo: MSI P67A GD65 GPU: EVGA GTX 570 RAM: 2 x 4GB Mushkin LV 1.35v 1600MHz DDR3 HDD: 3 x 1TB Samsung Spinpoint F3's Case: CoolerMaster ATCS 840 - Custom House of Kolor paint job. PSU: Corsair HX750 Cooling: Custom WC - XSPC Delta V3, PA120.3, DDC Ultra with XSPC Res Top, 3/8" XSPC UV Green Tubing over 1/2" Barbs OS: Windows 7 Enterprise Edition 64-Bit
Reply With Quote
  #13  
Old 16-10-07, 12:21 PM
BigFatCat BigFatCat is offline
Newbie
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 43
So, running orthos on blend to stress the RAM and CPU, CoreTemp shows both cores about the 50-51C mark, dropping off to 35ish when idling. Is that OK, given they're under water, even if the AS5 hasn't had time to go off properly?

No apparently stability problems, on Vista business.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump






All times are GMT. The time now is 04:45 PM.
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.