Go Back   Overclock3D Forums > [OC3D] Processors & Platforms > Overclocking
Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
  #111  
Old 30-07-07, 05:00 PM
mark45 mark45 is offline
Newbie
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 83
max oover clock @ 1.475*440-3.52ghz

max oover clock @ 1.475*440-3.52ghz

Reply With Quote
  #112  
Old 30-07-07, 05:26 PM
mark45 mark45 is offline
Newbie
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 83
max overclock 440*1.475 3.52ghz

max overclock 440*1.475 3.52ghz
Reply With Quote
  #113  
Old 30-07-07, 05:31 PM
mark45 mark45 is offline
Newbie
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 83
max over clock 440*1.475 3.52ghz

max over clock 440*1.475 3.52ghz

http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=222694

E6750 core 2 duo

gighabyte g33 s2 mobo

2*512 xms 6400

Nvidia7300gs graphics card

Artic freezer pro 7

Hiper type r 580 psu

lian li pc 7plus
Attached Images
File Type: jpg Screen041.JPG (168.1 KB, 5 views)
Reply With Quote
  #114  
Old 30-07-07, 05:38 PM
Toxcity Toxcity is offline
OC3D Elite
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 6,969
Nice going mark, You have got a respectable overclock!
Reply With Quote
  #115  
Old 30-07-07, 05:51 PM
Azza Azza is offline
Advanced Member
 
Join Date: Jul 2007
Posts: 374


CPU - E6320 @ 1.4V

Watercooling - D-tek FuZion & PA120.2

RAM - 4gb Corsair PC2-5400 C4

Motherboard - Abit IP-35 Pro

Forgot to get CPUZ Validation. Will get that once my PC is sorted out again.
Reply With Quote
  #116  
Old 30-07-07, 05:59 PM
FarFarAway FarFarAway is offline
Newbie
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 0
I'l ad em in a bit unless another mod wants to?
Reply With Quote
  #117  
Old 30-07-07, 07:50 PM
mark45 mark45 is offline
Newbie
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 83
E7650 core 2 duo

Hi there guys does anyone lese actually have one of these and dp they have it clocked to the repoerted 3.6ghz.]

if so would be interested in reading it

many thanks

mark
Reply With Quote
  #118  
Old 31-07-07, 06:55 AM
Azza Azza is offline
Advanced Member
 
Join Date: Jul 2007
Posts: 374
Quote:
Originally Posted by name='mark45'
Hi there guys does anyone lese actually have one of these and dp they have it clocked to the repoerted 3.6ghz.]

if so would be interested in reading it

many thanks

mark
Ive seen quite a few people over on OcUK forums who have them and have clocked to 3.6 on air.
Reply With Quote
  #119  
Old 31-07-07, 01:05 PM
Bungral Bungral is offline
OC3D Elite
 
Join Date: May 2007
Posts: 4,385
Quote:
Originally Posted by name='Azza'
Ive seen quite a few people over on OcUK forums who have them and have clocked to 3.6 on air.
They should make it to that... can get that stable on air on my E6600.. Possibly more if I had a Scythe Ninja
__________________
CPU: Intel Core i5 2500K @ 4700mhz - 47 x 100MHz Mobo: MSI P67A GD65 GPU: EVGA GTX 570 RAM: 2 x 4GB Mushkin LV 1.35v 1600MHz DDR3 HDD: 3 x 1TB Samsung Spinpoint F3's Case: CoolerMaster ATCS 840 - Custom House of Kolor paint job. PSU: Corsair HX750 Cooling: Custom WC - XSPC Delta V3, PA120.3, DDC Ultra with XSPC Res Top, 3/8" XSPC UV Green Tubing over 1/2" Barbs OS: Windows 7 Enterprise Edition 64-Bit
Reply With Quote
  #120  
Old 31-07-07, 06:13 PM
FarFarAway FarFarAway is offline
Newbie
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 0
Guys put ur OC's in the format of the first post and I will put them in

Am too tired to faff about changing em
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump






All times are GMT. The time now is 03:44 PM.
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.