Go Back   Overclock3D Forums > [OC3D] General Forums > OC3D News
Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
  #1  
Old 04-07-07, 11:19 AM
PV5150 PV5150 is offline
OC3D Elite
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 9,934
Logitech Goes HD With 720p Webcams

How would a 720p capable webcam grab you? Logitech have added two to the market....one for the desktop and one for your laptop

Link

__________________
Quote:
Originally Posted by name='Jim'
"Jonathan 'Fatal1ty' Wendel may be 12-time world gaming champ, but how does he cope inside a 50c hot box sucking on a heavy load?":rocker::rocker:
Reply With Quote
  #2  
Old 04-07-07, 11:40 AM
browney browney is offline
OC3D Crew
 
Join Date: May 2006
Posts: 531
So how fast would your upload speed be to use this :S or am I missing something?
__________________
Q8300@3Ghz || 4Gb 6400 Black Dragon ||P35 DS3

5770 1Gb || G15 Rev 2 || 10MB VM

||E-mail
Reply With Quote
  #3  
Old 04-07-07, 11:46 AM
Rastalovich's Avatar
Rastalovich Rastalovich is offline
OC3D Elite
 
Join Date: Aug 2006
Location: Testing hardware somewhere
Posts: 11,416
Think I`m missing something too. 2 megapixel stills ?

Be nice to try their tech out on a high performance broadband. They do say `capable`, cos let`s face it, if u`r both on dialup - there will be a slight delay
__________________


Reply With Quote
  #4  
Old 04-07-07, 11:48 AM
browney browney is offline
OC3D Crew
 
Join Date: May 2006
Posts: 531
I can upload at 130kbps which isn't enough for HD imo, This would only be good for making youtube clips imo
__________________
Q8300@3Ghz || 4Gb 6400 Black Dragon ||P35 DS3

5770 1Gb || G15 Rev 2 || 10MB VM

||E-mail
Reply With Quote
  #5  
Old 04-07-07, 12:53 PM
shiftlocked shiftlocked is offline
Advanced Member
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 383
Interesting, does it mention frame rates and what sizes it can cope with? Most cameras now barealy manage 25fps let alone doing a decent size rez and frame rate at the same time
Reply With Quote
  #6  
Old 04-07-07, 01:49 PM
Raging Raging is offline
OC3D Elite
 
Join Date: Sep 2005
Location: London
Posts: 1,760
the article says 30fps and the resolution is 720p(1280x720)
__________________




Reply With Quote
  #7  
Old 04-07-07, 04:05 PM
ionicle ionicle is offline
OC3D Elite
 
Join Date: Sep 2005
Location: Bridlington, East Yorkshire, UK
Posts: 3,237
looks cool
__________________
Reply With Quote
  #8  
Old 05-07-07, 11:18 AM
FragTek's Avatar
FragTek FragTek is offline
OC3D Elite
 
Join Date: Mar 2005
Location: Stafford, VA USA
Posts: 15,931
Send a message via AIM to FragTek Send a message via MSN to FragTek Send a message via Yahoo to FragTek
I'd pick one up and give it a review if I still had my cable, I don't think my meager 256kbit upstream on the satellite is going to be enough to handle one of these beasties
__________________
Reply With Quote
  #9  
Old 05-07-07, 11:39 AM
shiftlocked shiftlocked is offline
Advanced Member
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 383
just checked in the uk and theres no stock anywhere that I can see, shame because id lvoe to see what the video quality is like.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump






All times are GMT. The time now is 09:47 PM.
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.