Go Back   Overclock3D Forums > [OC3D] Processors & Platforms > Mainboard & CPU
Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
  #1  
Old 10-04-07, 12:34 AM
Bogel Bogel is offline
Advanced Member
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 294
Need a opinion.

Since i am forced to go with out any overclocks on this bored (Had another error) basically my board is faulty, only reason i can think i am getting these errors! So i thought i would post the bored i had in mind.

http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16813131142

If you heard any bad things about it, i would love to know. Thanks in advance....

__________________
PC1:

AMD Phenom II X3 720BE (4th Core Unlocked) @ 3.2ghz

2gb Ram Not name brand

2x80gb HD's

1x320gb HD

1x500gb HD

Gigabyte MA785GM-US2H

XFX GTS 250 1gb 738mhz

Rosewill 550watt PSU 73% Efficiency
Reply With Quote
  #2  
Old 10-04-07, 12:37 AM
darkorb darkorb is offline
OC3D Elite
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 1,220
Actually my friend was also thinking of getting this board, his P5LD2 Deluxe doesn't support SLI or C2D.

However, couldnt you just RMA that mobo? Save you cash, and u can see if it really is the board or not.
__________________
Intel Q6600 (Stock for now)

Scythe Infinity

XFX 680i LT

OCZ 2 x 2GB Platinum DDR2 800

EVGA 8800GTS 640MB

Ultra Aluminus

Mushkin 650watt SLI

Seagate 500gb

Seagate 250gb

DVD Rom/Burner
Reply With Quote
  #3  
Old 10-04-07, 12:43 AM
Ham Ham is offline
OC3D Elite
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 6,981
Ive got one, serving me well. After my old PSU assasinated my 1st, ive been running this one quite happily. 3.3ghz 24/7 stable on my e4300, and ive pushed as far as 3.6. But was let down by the vdroop.

A few pointers though. Firstly you WILL need a new NB heatsink. Ive got the swiftech giant-lump-o-copper on mine and it does a fine job of keeping it cool, but the stock is terrible.

Secondly, if you'r wanting a serious overclock you'll need to do the VDroop mod. Nice and simple, but you have to be darn cearful and accurate in your DMM readings and pencil scrapings.

Other than that they its a feature-full cheap board. However you may want to wait and keep an eye out for the DFI 965-S Dark (i think its called). As that is another cheap board, but will probably be better.
__________________
Reply With Quote
  #4  
Old 10-04-07, 12:54 AM
Bogel Bogel is offline
Advanced Member
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 294
Do you know when that DFI board will be released? I would like to get whatever board i chose by the 30th of april. And my real only goal is 3.2ghz for my processor, nothing real heavy may up it in the future. And the NB I can just purchase one when i buy the board.
__________________
PC1:

AMD Phenom II X3 720BE (4th Core Unlocked) @ 3.2ghz

2gb Ram Not name brand

2x80gb HD's

1x320gb HD

1x500gb HD

Gigabyte MA785GM-US2H

XFX GTS 250 1gb 738mhz

Rosewill 550watt PSU 73% Efficiency
Reply With Quote
  #5  
Old 10-04-07, 12:59 AM
Ham Ham is offline
OC3D Elite
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 6,981
They had a few over at ewiz, but i havn't seen them anywhere else yet. They're likly to emerge soon though.
__________________
Reply With Quote
  #6  
Old 10-04-07, 01:00 AM
Bogel Bogel is offline
Advanced Member
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 294
Oh ok, I will start looking into it now, I was hoping for the lazy boy answer time to start looking anyway thanks.
__________________
PC1:

AMD Phenom II X3 720BE (4th Core Unlocked) @ 3.2ghz

2gb Ram Not name brand

2x80gb HD's

1x320gb HD

1x500gb HD

Gigabyte MA785GM-US2H

XFX GTS 250 1gb 738mhz

Rosewill 550watt PSU 73% Efficiency
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump






All times are GMT. The time now is 03:23 PM.
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.