Go Back   Overclock3D Forums > [OC3D] Cooling Forum > Liquid Cooling
Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
  #11  
Old 21-12-10, 12:02 AM
rydek rydek is offline
Newbie
 
Join Date: Dec 2010
Posts: 14
Send a message via MSN to rydek Send a message via Yahoo to rydek
Will do

Reply With Quote
  #12  
Old 21-12-10, 12:18 AM
rydek rydek is offline
Newbie
 
Join Date: Dec 2010
Posts: 14
Send a message via MSN to rydek Send a message via Yahoo to rydek
Right after 30 mins.

Dwm 2010-12-21 01-16-24-12.gif
Reply With Quote
  #13  
Old 21-12-10, 12:56 AM
tinytomlogan's Avatar
tinytomlogan tinytomlogan is offline
The Guvnor
 
Join Date: Dec 2007
Location: TTL Towers
Posts: 15,969
The temps are not brill for the size of your rad, but the temps are not as bad as you made out.

Could be crap/or too slow fans (set to run too slow)

air in the system

pump not strong enough or not pumping at full speed
__________________

If you recommend a product LINK THE REVIEW


Get along or run along. Your choice
Reply With Quote
  #14  
Old 21-12-10, 12:59 AM
rydek rydek is offline
Newbie
 
Join Date: Dec 2010
Posts: 14
Send a message via MSN to rydek Send a message via Yahoo to rydek
The temps are lower than they have been.

Anything i can do. Add fans to the underside of the radiator. Anything which could help im up for trying.

And thanks for helping out once again
Reply With Quote
  #15  
Old 21-12-10, 01:01 AM
tinytomlogan's Avatar
tinytomlogan tinytomlogan is offline
The Guvnor
 
Join Date: Dec 2007
Location: TTL Towers
Posts: 15,969
No mate you need to work out what is up, just answer what Ive asked above matey.
__________________

If you recommend a product LINK THE REVIEW


Get along or run along. Your choice
Reply With Quote
  #16  
Old 21-12-10, 01:05 AM
rydek rydek is offline
Newbie
 
Join Date: Dec 2010
Posts: 14
Send a message via MSN to rydek Send a message via Yahoo to rydek
Well i have three stock corsair fans which i may have to change but i tried changing their speed in bios They are set to 900-1000rpm, changed it to turbo mode but nothing happened.

There is no air in the system that i can tell. And im not sure how to see if pump is running at full speed or how to increase it.

Should of learnt more before i got this rig. :/
Reply With Quote
  #17  
Old 21-12-10, 03:20 AM
rydek rydek is offline
Newbie
 
Join Date: Dec 2010
Posts: 14
Send a message via MSN to rydek Send a message via Yahoo to rydek
Been looking round my case and just noticed that there is a fold in one of the pipes. Where the fan is at the floor of the case near the psu. The pump is right under the fan and so i was following the pipes and noticed that there is quite a fold in the pipe it would appear it must of been pressed against the fan and so its caused it to bend. But when i checked the pipe wasnt againt the fan but the bend is clearly visible. So this may been a problem causing water to slow down.

Will look in bios in the morning right now need to get some kip. Thanks for the help guys.
Reply With Quote
  #18  
Old 21-12-10, 04:05 PM
rydek rydek is offline
Newbie
 
Join Date: Dec 2010
Posts: 14
Send a message via MSN to rydek Send a message via Yahoo to rydek
Right well spent all day working on it. Spent most of the time in bios changing fan speeds but it would appear i was on max speeds any other settings the rpms drop.

Not sure how to increase pump speed not sure you can. Cant find anything online about this.

And air isnt in the system.

:/
Reply With Quote
  #19  
Old 21-12-10, 04:10 PM
Aurus_OC Aurus_OC is offline
OC3D Crew
 
Join Date: Nov 2010
Posts: 734
Well if your hose has a bent somewhere in the loop this may be causing your problems, since it cuts down on the overall flow in your loop.
__________________
Reply With Quote
  #20  
Old 21-12-10, 04:14 PM
rydek rydek is offline
Newbie
 
Join Date: Dec 2010
Posts: 14
Send a message via MSN to rydek Send a message via Yahoo to rydek
Quote:
Originally Posted by Aurus_OC View Post

Well if your hose has a bent somewhere in the loop this may be causing your problems, since it cuts down on the overall flow in your loop.
Tried to get it straight just wont have it. The way the hose goes from the reservoir down to the pump it bends and then goes to the pump and so dont know how i can fix it without moving the pump :/
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump






All times are GMT. The time now is 12:36 AM.
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.