Go Back   Overclock3D Forums > [OC3D] Customer Care Forums > Time To Live Customs
Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
  #11  
Old 13-12-10, 03:33 PM
SmoulderingCircuits SmoulderingCircuits is offline
OC3D Elite
 
Join Date: Dec 2010
Posts: 2,655
Quote:
Originally Posted by sources95 View Post

well the only thing i have is the cpu which is clocked at 4ghz ive changed the clock back to stock 780mhz

seems to last longer
is that 780 bus or 780 total clock D:

__________________


Subroutine
Lubuntu 12.10 | 2880x1024 | AMD E-350

Reply With Quote
  #12  
Old 13-12-10, 03:41 PM
cbiltsouris cbiltsouris is offline
OC3D Crew
 
Join Date: Aug 2010
Location: Perth
Posts: 730
Send a message via MSN to cbiltsouris
total clock was 950
__________________


Reply With Quote
  #13  
Old 13-12-10, 03:41 PM
cbiltsouris cbiltsouris is offline
OC3D Crew
 
Join Date: Aug 2010
Location: Perth
Posts: 730
Send a message via MSN to cbiltsouris
total clock
__________________


Reply With Quote
  #14  
Old 13-12-10, 03:42 PM
cbiltsouris cbiltsouris is offline
OC3D Crew
 
Join Date: Aug 2010
Location: Perth
Posts: 730
Send a message via MSN to cbiltsouris
cpu 4ghz gpu was 950mhz now back to 780mhz
__________________


Reply With Quote
  #15  
Old 13-12-10, 03:54 PM
Brooksie's Avatar
Brooksie Brooksie is offline
OC3D Elite
 
Join Date: Jul 2007
Location: Aldershot, England
Posts: 3,712
So what's it running at now? You're not really making much sense. And please refrain from double / triple posting, ty.
__________________
3770k @ 4.5GHz | MSI Z77-GD65 |16GB Corsair Vengeance LP | MSI GTX670 Power Edition | Corsair AX850
Reply With Quote
  #16  
Old 13-12-10, 03:58 PM
cbiltsouris cbiltsouris is offline
OC3D Crew
 
Join Date: Aug 2010
Location: Perth
Posts: 730
Send a message via MSN to cbiltsouris
sorry my internet is stuffing up

ok my cpu is at 4ghz completely stable

my gpu is now at 780mhz
__________________


Reply With Quote
  #17  
Old 13-12-10, 04:09 PM
SmoulderingCircuits SmoulderingCircuits is offline
OC3D Elite
 
Join Date: Dec 2010
Posts: 2,655
Quote:
Originally Posted by sources95 View Post

sorry my internet is stuffing up

ok my cpu is at 4ghz completely stable

my gpu is now at 780mhz
I was gna say if you're CPU is running at that speed then there's your problem!

So are thinga stable with nfs now on those clocks or still playing up? Personaly i'd put the clock back up to 850 and lower the cpu back to stock speed or maybe just a notch above.

See how it goes
__________________


Subroutine
Lubuntu 12.10 | 2880x1024 | AMD E-350

Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump






All times are GMT. The time now is 05:04 PM.
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.